Cristina Ich, suferă după despărțirea de Alexandru Pițurcă: “O să-mi ia un timp”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 14:17
Cristina Ich, suferă după despărțirea de Alexandru Pițurcă:  “O să-mi ia un timp” GALERIE FOTO
Cristina Ich suferă după terminarea relației cu Pițurcă.

Relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă este pe plan principal în ultimele zile în ziarele mondene. După despărțire, frumoasa moldoveancă a postat pe un site de socializare câteva filmulețe în care asculta piese triste. În urma videourilor, fanii au întrebat-o dacă suferă sau dacă este bine după despărțirea tumultoasă de Pițurcă Jr.

Cu toate că au fost împreună aproape o lună de zile, un mare scandal s-a năpustit asupra celor doi din cauza faptului că Ich a fugit direct în brațele fostului iubit, chiar de la cina cu Pițurcă Jr. „L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzii”, a fost un alt mesaj al brunetei, după ce a fost prinsă înșelându-l pe Pițurcă Jr.

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: „Eu nu sunt obişnuită cu aşa ceva

Cristina Ich a mărturisit exact ceea ce simte în legătură cu despărțirea zgomotoasă de Alex Pițurcă. Prințesa Instagramului, așa cum este cunoscută în online,  asculta melodii triste în mașină, iar fanii au întrebat-o dacă este cumva supărată din cauza despărțirii de Alexandru Pițurcă Jr.

Cristina Ich, suferă enorm după despărțirea de Alex Pițurcă.
Cristina Ich, suferă enorm după despărțirea de Alex Pițurcă.

 

Răspunsul vedetei  fost următorul: „Toţi mă întrebaţi dacă sunt supărată. Nu sunt supărată, dar nici nu sar în sus de fericire. Ce aţi vrea? Să mă hlizesc, să fac un dans? Eu nu sunt obişnuită cu aşa ceva şi o să-mi ia un timp, un timp cred că mai lung”, a spus Cristina Ich. În acelaşi timp în care vedeta încerca, fără succes, să-şi mascheze supărarea, Alexandru Piţurcă se lăuda pe aceeaşi pagină de socializare că singurul lucru pe care îl iubeşte este…mâncarea. „Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare”, a fost citatul care a apărut pe contul de Instagram al lui Piţurcă jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×