Cristina Ich, desființată de Alex Pițurcă, după ce s-a sărutat cu fostul: ”Nu am cerut-o în căsătorie”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 12:55
Cristina Ich, desființată de Alex Pițurcă, după ce s-a sărutat cu fostul: ”Nu am cerut-o în căsătorie” GALERIE FOTO
Cristina Ich a fost desființată de Alex Pițurcă după ce s-a sărutat cu fostul iubit

Alex Pițurcă a desființat-o pe Cristina Ich după ce a fost surprinsă că s-a sărutat cu fostul. Povestea de dragoste dintre cei doi nu a început de mult și se pare că ar fi și pe final din cauza unei vizite pe care cea supranumită și Angelina Jolie de România i-a făcut o vizită nocturnă fostului iubit și l-a sărutat chiar în fața blocului, înainte de a urca în apartament.

Piți Jr. a declarat pentru cancan.ro că nu știa nimic despre vizita iubitei sale și că nu are așteptări mari de la o relație de „trei săptămâni”. Cât despre faptul că relația celor doi ar fi fost deja la un alt nivel, zvonurile susținând că el a cerut-o în căsătorie, fotbalistul clarifică situația infirmând cele scrise în presă, spunând chiar că totul a fost doar o glumă.

Cristina Ich a fost desființară de Alex Pițurcă după ce s-a sărutat cu fostul iubit

„Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni? Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că «Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai fericit». Vizavi de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot”, a declarat Alex Pițurcă.

Cristina Ich, desființată de Alex Pițurcă, după ce s-a sărutat cu fostul: Nu am cerut-o în căsătorie
Povestea de dragoste dintre cei doi nu a început de mult și se pare că ar fi și pe final

De asemenea, și Cristina Ich și-a prezentat varianta. „Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Cristina Ich, desființată de Alex Pițurcă, după ce s-a sărutat cu fostul: Nu am cerut-o în căsătorie
Pițurcă Jr.: ”Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel”

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a declarat ”Prințesa Instagramului”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×