Cum au petrecut de Ziua Îndrăgostiților Cristina Ich și Alex Pițurcă! Ținuta nebună a brunetei

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
15/02/2019, 18:58
Cum au petrecut de Ziua Îndrăgostiților Cristina Ich și Alex Pițurcă! Ținuta nebună a brunetei GALERIE FOTO
Cristina Ich și Alex Pițurcă au petrecut împreună Ziua Îndrăgostiților

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au petrecut împreună Ziua Îndrăgostiților. Cei doi au mers să urmărească premiera filmului de comedie Oh, Ramona, lansat în cinematografele din întrega țară pe 14 februarie 2019. Vedeta a atras privirile tutuor, afișându-se într-o rochie foarte sexy, despicată până sus. Curajoasă din fire, Cristina a mers chiar mai departe și a ales să nu poarte lenjerie intimă.

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Vedeta a devenit tot mai apreciată în ultima vreme, atrăgând nu doar prin fizicul ei, ci și prin ținutele pe care le afișează, iar recent a participat ca jurat, timp de o săptămână, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D. Bruneta a fost asemănată cu Angelina Jolie și a declarat că asemănarea nu se datorează operațiilor estetice, ci machiajului profesionist. Mulți nu s-au ferit să declare că este una dintre cele mai frumoase femei din România. Aleandru Pițurcă se poate considera un bărbat norocos!

Cristina Ich și Alex Pițurcă au petrecut împreună Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au mers să urmărească împreună premiera filmului de comedie Oh, Ramona. Cristina a întors toate privirile în momentul în care a intrat în sală. A purtat o rochie neagră, foarte sexy, despicată până sus și a ales să nu poarte lenjerie intimă. Nu este pentru prima dată când Cristina Ich atrage atenția prin stilul vestimentar. Bruneta are foarte mulți admiratori și adoptă la fiecare apariție un stil vestimentar inspirat din ultimele trenduri.

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă
Cristina Ich și Alexandru Pițurcă

Comedia Oh, Ramona, la care Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au fost împreună, este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic Suge-o, Ramona, scris de Andrei Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×