Cristina Ich și Alexandru Pițurcă se căsătoresc! Cei doi nu se mai ascund FOTO

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/01/2019, 16:50
Cristina Ich și Alexandru Pițurcă se căsătoresc! Cei doi nu se mai ascund FOTO GALERIE FOTO
Cristina Ich și Alexandru Pițurcă se căsătoresc! Cei doi nu se mai ascund FOTO

Cristina Ich și fiul fostului selecționer de la națională, Alexandru Pițurcă, se căsătoresc! Vestea a căzut ca un trăznet peste fanii frumoasei moldovence, care a postat în urmă cu două săptămâni, o fotografie cu ea și iubitul ei în care anunța că a fost cerută în căsătorie și că a acceptat.

„Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt”, spunea Cristina Ich.

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă s-au logodit

Cristina Ich și fiul fostului selecționer de la națională, Alexandru Pițurcă, se căsătoresc! Vestea a căzut ca un trăznet peste fanii frumoasei moldovence
Cristina Ich și fiul fostului selecționer de la națională, Alexandru Pițurcă, se căsătoresc! Vestea a căzut ca un trăznet peste fanii frumoasei moldovence

Angelina Jolie de România i-a suflat iubitul fostei prezentatoare de știri sportive, Iulia Pârlea. Aceasta este fosta „cumnată” a Iuliei Vântur, de pe vremea când era combinată cu fratele lui Marius Moga, Iulian. Cei doi au fost logodiți, iar imediat după separare frumoasa brunetă a intrat într-o relație cu Piți Jr.

„Din respect pentru familia lui, cu care am avut o relație minunată și care m-au primit cu brațele deschise în casa lor, nu vreau să vorbesc despre noua relație pe care o are Alexandru. Noi am avut o relație timp de doi ani și jumătate, acum el este fostul meu iubit și atât. Alex nu mai există pentru mine. Timpul ne va arăta cât de serioasă este relația lor. Chiar nu contează dacă Alex m-a căutat sau mă mai caută. Este o problemă personală, care ne privește”, a declarat Iulia Pârlea pentru  Cancan.ro.

Piți Jr. și Cristina Ich, escapadă în club

Pițurcă și Cristina Ich au avut o escapadă  într-un club de fițe din București. Aceștia au mers cu prietenii lor la distracție, unde au dansat și au băut până-n zori de zi. Nu s-au sfiit nici să se sărute de față cu toată lumea. De dimineață s-au retras împreună spre casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×