Bombă! Cu cine se iubește Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 13:35
Bombă! Cu cine se iubește Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil! GALERIE FOTO
Bombă! Cu cine se iubește Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil!

Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil!, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Bruneta se află printre cele mai râvnite burlăcițe de la noi, care a încercat pe cât posibil să își țină departe de ochii curioșilor  viața sentimentală.  Frumoasa Ich se iubește cu fiul fostului selecționer de la națională, Alexandru Pițurcă, potrivit cancan.ro.

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich formează un cuplu, iar Iulia Pârlea, fosta lui Piți Jr., este istorie pentru acesta. Pițurcă Jr. și Ich s-au afișat împreună într-un club de fițe din București. Cei doi au dansat, au băut și s-au sărutat în văzul tuturor.

Cristina Ich este într-o relație cu Alexandru Pițurcă

Bombă! Cu cine se iubește Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil!
Bombă! Cu cine se iubește Cristina Ich, juratul de la Bravo, ai stil!

Angelina Jolie de România a pus „mâna” pe fiul lui Victor Pițurcă. Frumoasa vedetă  nu s-a ferit să-l sărute pe Alexandru în fața prietenilor săi, dar și a celorlalți „martori” din club. Pițurcă Jr. a „rupt-o” cu Iulia Pârlea – fostă prezentatoare a știrilor sportive – și s-a cuplat cu cea mai râvnită burlăciță din oraș.

Alexandru Pițurcă a tras lozul câștigător! După ce a distrat-o pe Ich, la Loft, până în zori de zi, a plecat cu aceasta de mână pentru a continua seara într-un mediu mai intim.

Cristina Ich, despre operații estetice

„Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea’,consemna Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.  Cu o altă ocazie, aceasta ataca cârcotașii declarând ‘eu de la 6 ani am transplant’ de par, lentile si buze injectate’.

Singura relație a Cristinei despre care s-a știut și s-a mai scris a fost cea pe care a avut-o alături de sportivul Luca Dabah. „Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”a scris Cristina Ich, în 2017, când a pus capăt relației cu Luca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×