Cristina Ich și operațiile estetice: „Am transplant de par, lentile si buze injectate”. Cum arăta înainte să devină faimoasă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
14/01/2019, 16:48
Cristina Ich și operațiile estetice: „Am transplant de par, lentile si buze injectate”. Cum arăta înainte să devină faimoasă GALERIE FOTO

Cristina Ich și operațiile estetice! Mulți au spus despre frumoasa moldoveancă supranumită „Angelina Jolie de România” că ar avea extrem de multe operații estetice. Ce-i drept, cârcotaților nu le vine să creadă cât de frumoasă este tânăra șatenă.

Moldoveanca i-a cucerit iremediabil pe internauți cu zâmbetul și frumusețea sa naturală. Da, naturală, pentru că jurata de la „Bravo, ai stil!” nu ar fi suferit nicio intervenție estetică la nivelul feței. Aceasta este produs 100% natural.

Cristina Ich și operațiile estetice

Fotografie cu Cristina Ich de la 16 ani. Dovada că frumoasa moldoveancă este 100% naturală
Fotografie cu Cristina Ich de la 16 ani. Dovada că frumoasa moldoveancă este 100% naturală

Cristina Ich a devenit cunoscută după ce a început să apară în clipurile lui Matei Dima, BROmania, iar de atunci internauții au început să încigă butonul de like al paginilor sale de socializare. Cristina Micu, pentru că acesta este numele său real, are 31 de ani și este originară din Republica Moldova. Anul trecut s-a înscris la „Ballando con le stelle” (Dansez pentru tine), unde a reușit să-i impresioneze și pe italieni cu șarmul și frumusețea sa.

‘Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea’,consemna Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.  Cu o altă ocazie, aceasta ataca cârcotașii declarând ‘eu de la 6 ani am transplant’ de par, lentile si buze injectate’.

Angelina Jolie de România s-a logodit

Vestea că Angelina Jolie de România s-a logodit a căzut ca trăznet peste fanii acesteia. Chiar dacă a încercat să își țină departe de ochii curioșilor viața sentimentală, Ich a anunțat pe o rețea de socializare că este pregătită să facă mare pas alături de un bărbat a cărui identitate este necunoscută momentan.

Singura relație a Cristinei despre care s-a știut și s-a mai scris a fost cea pe care a avut-o alături de sportivul Luca Dabah. „Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”, a scris Cristina Ich, în 2017, când a pus capăt relației cu Luca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×