Cristina ICH, dezvăluiri despre relația cu Alex Pițurcă! „Zici că mi-a luat Dumnezeu mințile”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/02/2019, 13:24
Cristina ICH, dezvăluiri despre relația cu Alex Pițurcă! „Zici că mi-a luat Dumnezeu mințile”
Ce spune Cristina ICH despre relașia cu Alex Pițurcă

Nici nu s-au mutat bine împreună, că între Cristina ICH și Alex Pițurcă au și apărut primele discuții. Chiar dacă cei doi nu formează un cuplu de foarte mult timp, primele neînțelegeri au început deja să-și facă loc în sânul amorezilor.

Știm cu toții că dragostea cere sacrificii, iar Cristina ICH și Alex Pițurcă nu fac excepție. De când s-au mutat împreună, cei doi au trecut prin schimbări importante, de dragul relației. „Nu mai suport starea asta!  Ce stare? Starea asta.Plus că nu ştii că o să te blesteme toate fetele. Nu mai fac story de când ai apărut tu în viaţa mea. Hai, zii ceva! Zii ceva! Zii ceva că zici că vorbesc singură. A, mănânci. El este de vină!” , este mesajul postat de Cristina ICH pe Instagram.

Cristina ICH, îndrăgostită lulea de Alex Pițurcă

„Fetele vor să vorbesc despre relaţii şi acum nu mai sunt bună de aşa ceva. Pentru că atunci când eram singură ştiam exact ce să spun. Acum nu mai ştiu ce să spun. Zici că mi-a luat Dumnezeu minţile!  Eram şmecheră! Eu eram mafiotul ICH. Eu eram! Eu când eram şmecheră, tu te încălţai cu fesul şi spuneai că te strânge moţul. Eu eram!  Poţi să te porţi urât cu mine? Nu ştiu, să faci ceva… jigneşte-mă!  Frate, eu sunt moldoveancă. Te porţi prea frumos cu mine. Glumesc!” , a mai scris frumoasa brunetă, mai în glumă, mai în serios. După câteva clipe de relaxare în cuibușorul lor de nebunii, Alex Pițurcă i-a făcut iubitei sale o surpriză plăcută, ieșind împreună la un restaurant.

Cristina ICH și Alex Pițurcă, mai îndrăgostiți ca niciodată
Cristina ICH și Alex Pițurcă, mai îndrăgostiți ca niciodată

 

Deși nu formează un cuplu de foarte multă vreme, cei doi par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Recent, fiul fostului selecționer al României, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu superbul fotomodel Cristina ICH, mărturisind că nu exclud o eventuală căsătorie, pe viitor. „Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea. Momentan vrem să ne bucurăm de iubirea noastră fără să ne gândim la altceva. Christina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu” , a spus Alex Pițurcă pentru Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×