Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Cum a iertat-o, după ce l-a înșelat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 10:07
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Cum a iertat-o, după ce l-a înșelat GALERIE FOTO
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat!

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat în seara de sâmbătă, într-un club exclusivist din București. Fostul fotbalist se afla acolo pentru a petrece o noapte de pomină în compania unor amici, dar și a unei blonde în a cărei prezență a mai fost surprins după ce s-a despărțit de Ich, cea supranumită și ”Regina Instagramului”.

Potrivit cancan.ro, fostul selecționar și-a început seara foarte bine, chiar imortalizând un moment alături de „noua cucerire”. Ajuns în club, Pițurcă a dansat, s-a simțit bine, până când în Nuba și-a făcut apariția și Angelina Jolie de România.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat

Aceasta și-a pregătit tactica sau poate nu, cert este că a reușit să îl readucă în brațele ei pe Pițurcă. Ich s-a așezat la masă, s-a uitat insistent la fiul fostului selecționez, iar până când au ajuns unul în brațele celuilalt nu a mai durat mult. Cei doi au început să vorbească prin mesaje și după aproximativ jumătate de oră și-au dat întâlnire la toaletă. Timp de 10 minute au discutat, apoi fiecare s-a întors la masa lui. Episoadele de acest gen s-au repetat de două ori și, într-un final, Ich și Pițurcă s-au lipit unul de altul, s-au îmbrățișat, s-au sărutat și au dansat.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Cum a iertat-o, după ce l-a înșelat
Cei doi s-au împăcat într-un club exclusivist din Capitală

Scandalul dintre cei doi a început în urmă cu câteva zile, când Cristina Ich a fost filmată în timp ce se săruta cu fostul ei iubit, Luca. Scena s-a petrecut în fața scării blocului unde acesta locuia. Foștii iubiți s-au sărutat, apoi au urcat în apartamentul bărbatului, unde au stat aproape o oră. Ulterior, modelul a explicat că totul a fost pus la cale de fostul ei iubit.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat! Cum a iertat-o, după ce l-a înșelat
Pițurcă a dansat, s-a simțit bine, până când în Nuba și-a făcut apariția și Angelina Jolie de România

„Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a declarat Cristina Ich.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×