Ce operații estetice are Bianca Pop de la Insula Iubirii

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 13:47
Ce operații estetice are Bianca Pop de la Insula Iubirii
Bianca Pop de la Insula iubirii are multiple operații estetice. Sursa foto: spynews.ro

Bianca Pop este una din ispitele după care râvnesc cei mai mulți bărbați de la Insula Iubirii. Bruneta cu forme voluptuoase are o înfățișare la care a ajuns cu multe operații estetice. Chiar ea a mărturisit că a apelat la esteticieni pentru că nu era mulțumită de aspectul ei fizic anterior, așa că a trecut în reparații capitale mai ales în zona feței.

Bianca Pop de la Insula Iubirii, o fată bine tunată

Bianca Pop și-a pus botox, și-a operat pomeții și a trecut-o și printr-o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, rinoplastie. Ispita din show-ul de la Antena 1 a mai spus că are și implant cu silicon și fațete dentare. Cât despre posterior, se pare că e cam singurul care a scăpat de chirurgica estetică. Vedeta a fost tentată să își facă implanturi fesiere, dar a renunțat complet la această idee.

„Mi-am făcut la cineva în Bucureşti buzele, pomeţii. Botox la frunte pentru că nu îmi plac ridurile de expresie în niciun caz. Când te machiezi, dacă ai riduri, se adâncesc. După, am continuat cu rinoplastie şi curând, pe 6 iunie, voi face a treia operaţie de schimbare de implant.

Așa arăta Bianca Pop în urmă cu 13 ani. Sursa foto: spynews.ro

Bianca Pop: „La fund nu am făcut nimic”

Acum am undeva la 485 şi mergem pe 600. Şi facem şi dinţişorii, nişte faţete. Vreau şi eu dinţişori de prinţesă. (…) La nas, l-am subţiat şi l-am scurtat şi puţin curbura aceasta. Un nas mai mic, de păpuşică. La fund n-am făcut nimic. E natural, chiar avem în cap să fac, dar m-am răzgândit. La fund nu-mi voi mai face nimic”, a spus Bianca Pop la Xtra Night Show despre operațiile sale.

Bianca a șocat recent lumea după ce a făcut o declarație cel puțin controversată. Aceasta a spus că nu iese din casă fără 1.000 de euro la ea și nu a vrut să răspundă de unde are atâția bani, căci la un calcul simplu, dacă ar cheltui 1000 de euro pe zi, ar avea nevoie de cel puțin 30.000 de euro pe lună, pentru fiecare zi.

E greu de crezut că salariul câștigat la Antenă îi oferă o viață atât de lipsită de griji. Ei bine, presa a scris recent care ar fi principala sursă de venit a brunetei. Ispita de la Insula iubirii are o relație cu temutul interlop Ciprian Pian, și, așa cum se știe, în lumea aceasta se învârt suficienți bani pentru a nu ieși din casă fără 1.000 de euro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×