Drama Biancăi Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 17:06
Drama Biancăi Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5 GALERIE FOTO
Drama Biancai Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5

Bianca Pop, una dintre cele mai curajoase ispite de la ”Insula Iubirii”, din sezonul 5, pune bărbații pe jar în cadrul show-ului și încinge imaginația celor care o urmăresc în mediul online. Bruneta este cu adevărat o bombă sexy, dar, până să ajungă în acest punct, a trecut prin diferite transformări și a avut de tras.

Drama Biancai Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Bianca a povestit tot parcursul său, operațiile, dramele și ”mica depresie” prin care a trecut. După terminarea filmărilor din primul sezon în care a apărut, cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii” a trecut printr-o transformare de zile mari. A fost preferată bărbaților, dar acum, fără îndoială, niciunul nu rezistă în fața farmecelor, atitudinii și look-ului său. Bianca Pop a mărutirsit că trecut printr-o perioadă grea atunci când și-a schimbat culoarea părului, podoaba capilară fiind una dintre cele mai importante elemente ale unei femei.

Ispita a trecut de la blond platinat, o culoare care i-a ars părul și a făcut-o să se tundă extrem de scurt, la șaten închis, după cum specifică vedeta. De asemenea, Bianca a fost în centrul unor scandaluri, fiind criticată dur pentru faptul că s-a operat. Ispita recunoaște că și-a făcut unele îmbunătățiri, dar ceea ce a schimbat-o fără discuții a fost stilu lde viață pe care îl adoptă în prezent și grija față de corpul ei. „Secretul stă în antrenorul meu. A fost foarte greu, pentru că îmi place foarte mult să mănânc tot felul de prostii, dar am reușit. Acum sunt mândră de mine. Mergeam de cinci ori pe săptămână la sală. Țin foarte mult la aspectul meu fizic. Am început cu operațiile estetice în 2010, când mi-am subțiat nasul, apoi mi-am făcut un tatuaj la sprâncene. Mi-am dorit să fiu altfel, am făcut-o pentru mine”, a povestit Bianca Pop într-un interviu pentru sursa menționată mai sus.

Drama Biancai Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5
Bianca Popa, în urmă cu aproximativ 13 ani vs în prezent

Ispita Bianca, despre dansul senzual oferit lui Eusebiu

În acest sezon, ispitei i-a fost dat un concurent pe care echipa emisiunii a crezut că îl va vrăji din prima secundă…și așa a și fost. Fără un verdic din partea bărbatului care a formit și împărtășit amintiri și zâmbete, ispita este convinsă că ea are ce îi lipsește iubitei sale, reușind, cu pași mărunți, să îl facî pe gălățeanul Eusebiu să îi cadă în plasă. „Nu i-am făcut nimic, absolut nimic.

Drama Biancai Pop, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 5
Cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii a trecut prin diferite etape pentru a ajunge astăzi femeia căruia să nu îi scape niciun bărbat

Aaș a fost să fie…noi am început de dimineață practic, am luat prânzul împreună, ne-am cunoscut puțin și seara i-am promis că îi voi face un dans și nimic mai mult. Eu trebuia să dansez 5 minute și am dansat 45 de minute. Am dansat din plăcere, pentru că îmi place foarte mult să dansez. El voia să-i arate iubitei că poate să reziste, că este un băiat serios. Știa că iubita lui o să vadă imaginile…”, a mărturisit Bianca Pop, la ”Agenția VIP”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×