Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019. A fost ispită la Insula Iubirii

în Stiri mondene
18/04/2019, 15:41
Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019. A fost ispită la Insula Iubirii GALERIE FOTO
Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019

Emisiunea Ferma a suferit ceva schimbări în ultimele ediții. Pe lângă controversata intrare în competiție a luptătorului de kickboxing Cătălin Zmărăndescu, într-una dintre edițiile anterioare a revenit în show și fosta Miss România, Ioana Filimon, dar nu cu mâna goală!

Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019

După ce a stat o săptămâna pe bară, s-a hotărât să vină la Fermă cu un ajutor, Matei Negrescu, care deja și-a pus ochii pe Otniela, fosta bandită, declarând că admiră femeile naturale. Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a mărturisit că este entuziasmat de proiectul în care a intrat, spunând: „Vreau să înțeleg fenomenul ca experiment social, să ies din zona mea de confort.”

Tânărul nu este străin de micile ecrane, participând în cadrul mai multor emisiuni, printre care și show-ul matrimonial de la Antena 1. Bărbatul i-a pus capac uneia dintre cele mai confuze concurente, care nu i-a împărtășit dragostea din cauza camerelor. De-a lungul timpului, Matei, în vârstă de 28 de ani, a activat ca actor, dar și ca fotomodel. A apărut în mai multe reclame televizare alături de vedete precum Alice Peneacă.

Cine este Matei Negrescu, noul concurent de la Ferma 2019. A fost ispită la Insula Iubirii
Fosta ispită de la Insula Iubirii a intrat în avertura numită Ferma

Matei este model, actor și pasionat de sport

Modelul este pasionat de sport, având chiar și o diplomă de Instructor de Fitness și Personal Trainer despre care vorbește cu mândrie, susținând că se gândește pe viitor să-și dezvolte o carieră în domeniul sportului. „Trebuie să recunosc că, de când am terminat cursul de Instructor Fitness și Personal Trainer la Fitness Educaționa School, mi-am reaprins flacăra pasiunii pentru fitness.

Nimic nu se compară cu învățarea a noi tehnici de antrenament într-un ”sport” ce se schimbă atât de mult în așa de puțin timp. Cât despre o carieră în domeniul sportului, aș putea spune că sunt perfect deschis în sensul acesta și îmi doresc să mai am de a face cu oameni frumoși pasionați de sport și în viitor”, a declarat Matei Negrescu pentru healthandfitness.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×