Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, condamnată la închisoare cu suspendare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 13:35
Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, condamnată la închisoare cu suspendare GALERIE FOTO
Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, condamnată la închisoare cu suspendare

Nicoleta Dragnea, ispita de la show-ul matrimonial ”Insula Iubirii”, a fost condamnată la închisoare trei luni cu suspendare în Marea Britanie. Frumoasa blondină a explicat toata situația la ”Xtra Night Show”.

Nicoleta Dragne, ispita de la ”Insula Iubirii”, a fost condamnată la închisoare cu suspendare

Vedeta a povestit că a reușit să fie încătușată, apoi să primească trei luni de închisoare cu suspendare și mai apoi să fie nevoită să facă muncă în folosul comunității. Ispita a declarat că nu știa faptul că permisul îi este suspendat, căci se mutase la altă adresa, iar mașina a rămas înregistrată eronat. De asemenea, a recunoscut că în momentul în care a fost oprită de oamenii legii deja avea suspendat permisul de patru luni.

Drept pedeapsă, blondina a fost trimisă în fața judecătorilor, i s-au dat 150 de ore în folosul comunității, plus o amendă de 1.500 de lire. „Nu ştiam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă şi nu mi-am schimbat şi adresa de la maşină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte şi nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit.

”Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai cu

Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, condamnată la închisoare cu suspendare
Blondina a fost nevoită să lucreze în folosul comunității

rat în cimitir”

Depăşisem cu 15 mile ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul şi au văzut, m-au anunţat, eu nu ştiam. Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele, m-au urcat în maşina Poliţiei, parcă omorâsem pe cineva. (…) M-au trimis în instanţă şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunităţii, plus o amendă de 1500 de lire.

Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână şi să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut şi zile în care am mers de la multe ori. A fost o experienţă, ce pot să zic”, a povestit Nicoleta Dragne.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×