Radu Vâlcan a spus ce se va întâmpla în sezonul 5 din Insula Iubirii: “Din păcate, lucrurile n-au stat chiar așa

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2019, 12:11
Radu Vâlcan a spus ce se va întâmpla în sezonul 5 din Insula Iubirii: “Din păcate, lucrurile n-au stat chiar așa GALERIE FOTO
Radu Vîlcan, dezvăluiri din sezonul V

Fanii emisiunii ,,Temptation Island – Insula Iubirii”, de la Antena 1 numără zilele până când va începe sezonul cu numărul cinci. Luni, pe 22 aprilie, de la ora 20:00 se dă startul show-ului în care cuplurile își pun iubirea la încercare.

Iubirea supusă testului ispitelor

Patru noi cupluri își testează relația de iubire în emisiunea ,,Insula iubirii”, din noul sezon. Într-un decor exotic din Thailanda cele patru cupluri, aparent pline de încredere în relațiile de cuplu dau cu piciorul unor relații de lungă durată sau își apreciază și mai mult partenerul/partenera.

Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic.

Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

Premieră la Insula Iubirii

Insula iubirii testează relațiile de cuplu
Insula iubirii testează relațiile de cuplu

În timp ce foștii concurenți sunt în drum spre casă încercând să se împace cu consecințele faptelor lor, alte cupluri le iau locul și sunt determinate să câștige lupta cu ispitele. Cele patru cupluri își testează iubirea la 10.000 de kilometri convinși că nu vor călca strămb.

Emisiunea care va debuta luni, 22 aprilie va dezvălui o situație unică în istoria sa. La doar cinci ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile, iar ani întregi de relație vor fi uitați pentru o clipă de pasiune.

 ”Cinci ani s-au spulberat în cinci ore pe Insula Iubirii. Nu știu ce îi lipsea…  A fost foarte repede, a fost un șoc…  Chiar nu mă așteptam din prima zi, nici nu au apucat să se cunoască! În nici două ore? Acum simt doar silă, nu iubire, nu ură!”, va spune un concurent.

Cine sunt ispitele sezonului 5?

Printre ispitele sezonului 5 se numără: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Adrian Savin, Adrian Demetrian, Mircea Moldovan şi Ionuţ Gojman.

“Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac ispitedatoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită”, a declarat Mircea Moldovan, relatează VIVA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×