Scandal între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. De la ce a pornit totul

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/06/2019, 12:05
Scandal între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. De la ce a pornit totul
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la cuțite din cauza declarațiilor făcute despre bătăile încasate în copilărie. Sursa foto: cancan.ro

Chiar dacă acum Andreea Bălan și Andreea Antonescu par să fi îngropat securea războiului, între cele care formau trupa Andre nu a fost totul roz mereu. Andreea Antonescu a criticat-o pe fosta ei colegă de trupă, în urmă cu ceva timp, pentru dezvăluirile pe care aceasta le-a făcut despre ai, în special în ce privește bătăile încasate de la părinți.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost la cuțite

Andreea Antonescu a spus că nu se bagă în familia nimănui și că e departe de ea gândul de a-și spăla rufele în public, asta, evident, înainte ca Andreea Bălan să treacă prin episodul stopului cardiac, episod care le-a unit din nou pe cele două. Înainte ca Andreea Bălan să ajungă la spital și să se zbată între viață și moarte, Antonescu a avut câteva replici acide la adresa ei.

”Din ce știu eu, la ea a fost altfel pentru că venea și mama ei și fratele, venea toată familia. În schimb, și ea era bătută cu furtunul”, a fost declarația Andreei Bălan la Xtra Night Show despre Antonescu, declarație care a stârnit un mic conflict. Am înțeles, aaah… știi ce nu-mi place mie vreodată? Nu-mi place să mă bag în familia altcuiva.

Cele două sunt acum mai apropiate. Sursa foto: Click

A. Antonescu: Mi se pare total imoral și incorect

Mi se pare total imoral și incorect să discut despre ce se întâmplă în familiile altor persoane. Nu sunt de acord cu genul ăsta de comentarii pentru că tata este de mult plecat de pe lumea asta, mi se pare normal ca în momentul în care arunci niște acuzații aș cere și părerea celuilalt, din păcate tatălui meu nu i se pot cere argumente sau păreri. Mi se pare total imoral”, a fost replica imediată a Andreei Antonescu, la România TV.

Cele două s-au apropiat însă în ultima perioadă. Andreea Antonescu a vizitat-o la spital pe fosta ei colegă de formație după ce a avut o naștere cu complicații, din cauza unei embolii cu lichid amniotic.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×