Scandal într-o secție de vot din Dolj. Doi bărbați s-au luat la bătaie dintr-un motiv incredibil

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 18:10
Scandal într-o secție de vot din Dolj. Doi bărbați s-au luat la bătaie dintr-un motiv incredibil
Doi bărbați s-au bătut într-o secție de votare. A fost deschis dosar penal. Sursa foto: digi24.ro

Chiar dacă se desfășoară fără mari probleme, spre deosebire de ceilalți ani, turul doi al alegerilor prezidențiale nu duce lipsă de incidente. S-a lăsat cu scandal într-o secție de vot din localitatea doljeană Țuglui, unde un bărbat a fost bătut de an alt alegător, pe care îl fotografiase în timp ce transporta două persoane la urne. Ulterior, victima a depus plângere penală împotriva agresorului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovire.

Bătaie într-o secție de vot din Dolj. Anunțul autorităților

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Ţuglui, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost agresat fizic de un alt bărbat, pe motiv că i-a făcut fotografii, în timp ce transporta două persoane la vot.

Din verificările efectuate a rezultat că un bărbat de 49 de ani ar fi transportat un bărbat de 73 de ani, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic, acesta fiind însoţit şi de fiica sa de 53 de ani, cei doi fiind rude cu cel pe care il transportau. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat pentru Digi 24 Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. Se pare că bărbatul agresat este membru al Uniunii Salvați România, conduse de Dan Barna, în vreme ce individul care l-a bătut ar fi angajat al Primăriei Țuglui. De altfel, Doljul este unul dintre județele în care Viorica Dăncilă își pune speranțele în acest tur de scrutin, alături de Olt și Teleorman.

Și PSD reclamă o serie de incidente la vot

În altă ordine de idei, o serie de incidente petrecute duminică la urnele din țară au fost semnalate și de reprezentanții Partidului Social Democrat, care acuză că mai mulți președinți de secții de votare refuză să primească cererile pentru eliberarea copiilor de pe listele electorale suplimentare. Totodată,în Dâmbovița, șeful IPJ le-ar ar fi solicitat polițiștilor să întocmească dosare penale pe numele primarilor din teritoriu, în încercarea de a-i intimida. În mai multe județe din țară au fost semnalate o serie de incidente privind desfășurarea scrutinului electoral. Astfel, în județele Vaslui, Iași, Constanța, Galați, Dâmbovița, Argeș, precum și în sectoarele 1, 3, 5, 6 din București, mai mulți președinți de secții de votare refuză să primească cererile pentru eliberarea copiilor de pe listele electorale suplimentare.

Totodată, la Dâmbovița, șeful IPJ se implică în campania electorală în favoarea Partidului Național Liberal și, abuzând de funcția deținută, a solicitat șefilor de post din cadrul IPJ Dâmbovița să întocmească dosare penale primarilor și reprezentanților Partidului Social Democrat cu intenția de a-i intimida. Pe de altă parte, Biroul Electoral Sector 3 din București a emis o decizie prin care respinge contestațiile Partidului Social Democrat referitoare la refuzul unor președinți de secții de votare de a primi cererile pentru obținerea listelor electorale suplimentare. În Ilfov, la mai multe secții de votare au fost afișate buletine de vot cu mențiunea ANULAT, ștampila Biroului Electoral Județean Ilfov și semnătura președintelui BEJ Ilfov fiind deja aplicate în patrulaterul candidatului PNL”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×