Viorica Dăncilă a fost la vot: ”Am votat cu inima”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 09:15
Viorica Dăncilă a fost la vot: ”Am votat cu inima”
Viorica Dăncilă nu ia în calcul un eșec și speră că că va câștiga alegerile prezidențiale. Sursa foto: romaniatv.net

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea, Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela sau șefa PSD Viorica Dăncilă au ajuns la secțiile de votare încă de la primele ore ale dimineții. Fostul premier al României a votat la Colegiul ”Sfântul Sava” din București fiind însoțită de soț și de șefa de campanie.

Viorica Dăncilă a votat pentru o ”Românie care să meargă înainte”

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a votat la fel ca-n primul tur al alegerilor prezidențiale încă de la primele ore ale deschiderii secțiilor. Șefa PSD a venit la vot împreună cu soțul ei Cristinel Dăncilă, dar și cu Lia Olguța Vasilescu care este șeful de campanie al Vioricăi Dăncilă. Fostul premier al României a votat cu inima și pentru o Românie care să meargă mai departe.

„Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, libertăţi, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om. Am votat pentru un mandat în care să vedem mai multă implicare, mai multă muncă, mai mult respect pentru poporul român şi pentru interesul naţional. Am votat cu inima! Votul de astăzi este foarte important pentru că poate creiona un alt viitor pentru România. Putem vedea astăzi multe dintre aspiraţiile poporului român”, a declarat Viorica Dăncilă la ieșirea din secția de vot, potrivit dcnews.ro.

Viorica Dăncilă speră că va câștiga alegerile prezidențiale

„Cine se scoală de dimineaţă ajunge departe, nu eu hotărăsc, românii hotărăsc”, a spus Viorica Dăncilă fiind întrebată dacă va reuși să câștige alegerile prezidențiale, potrivit digi24.ro. Ea a adăugat că va merge la sediul de partid.

Președintele PSD are încredere în alegători și speră la o victorie. Viorica Dăncilă nu ia în calcul niciun eșec și merge direct spre câștig. „Am venit cu soţul, sunt alături de familie. Lia Olguţa Vasilescu este şeful meu de campanie, de asta am venit împreună. Nu luăm în calcul eşecul, mergem spre câştig”, a completat candidatul PSD.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×