Ana Birchall, atac la adresa Vioricăi Dăncilă! ”Știu cum este să fii din categoria „Ăștia”!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 16:50
Ana Birchall, atac la adresa Vioricăi Dăncilă! ”Știu cum este să fii din categoria „Ăștia”!”
Ana Birchall, atac la adresa Vioricăi Dăncilă. Sursa foto: digi24.ro

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, vine cu un atac voalat la adresa Vioricăi Dăncilă, dar îi îndeamnă și pe români să iasă la vot, după ce a povestit cât era nevoită să meargă pentru a vota, atunci când era la studii în străinătate!

Ana Birchall, atac la adresa Vioricăi Dăncilă

„Respect! Bravo lor! După 5 ani petrecuți în diaspora (masterat/doctorat în drept și ulterior avocat în New York City), știu cum este să fii din categoria „Ăștia”!

Îmi aduc aminte de parcă a fost ieri cum am condus peste 300 km ca să pot vota! Mobilizarea și din zilele acestea arată încă o dată că România este bogată și prin ei, și cu ei!

Ana Birchall a fost exclusă din PSD

„Ăștia” contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria României …acum la 30 de ani de la căderea comunismului”, scrie Birchall pe Facebook.

Declarația Anei Birchall vine după ce candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă s-a adresat într-o conferință de presă la adresa românilor din diaspora cu apelativul ”ăștia”.

Ana Birchall a fost exclusă recent din PSD. Excluderea Anei Birchall a fost o veche dorință a baronilor PSD, care au cerut ca ea să fie dată afară din partid încă de la începutul mandatului ei de ministru, din cauza dorinței sale de a desființa Secția Specială pentru Investigarea magistraților.

Florin Iordache a declarat după excluderea Anei Birchall că este „o decizie normală, pentru că modul în care s-a poziționat Ana Birchall a adus mari deservicii partidului”.

Diaspora a ieșit la vot! Peste 200 de mii de români aflați în afara țării au votat în primele două zile, până la ora 16:00, la ora transmiterii acestei știri. Alți 17.500 de români au ales să voteze prin corespondență la alegerile prezidențiale, care în țară vor avea loc duminică, pe data de 24 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×