Scandal într-o comună din Olt! Mașina primăriei aduce bătrânii la vot! Edilul PSD, reacție amuzantă: „I-a ieşit în cale, i-o fi făcut cu mâna”

Alex Năstase   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 14:44
Scandal într-o comună din Olt! Mașina primăriei aduce bătrânii la vot! Edilul PSD, reacție amuzantă: „I-a ieşit în cale, i-o fi făcut cu mâna” GALERIE FOTO
Mașina Primăriei transportă bătrâni la secția de votare. Sursa foto - adevărul.ro

Scandal într-o comună din Olt acolo unde reprezentantul PNL nu a ezitat și a făcut o plângere la poliţie după ce a fotografiat autoturismul primăriei, condus de un funcţionar, transportând cetăţenii la secţia de vot. Edilul se apără și spune că mașina se afla în zonă pentru un alt motiv. Întreaga scenă s-a petrecut la Dobrun. Costel Moraru, omul liberalilor l-a anunţat pe şeful de post din comună că şoferul microbuzului şcolar transportă cetăţenii la secţia de vot din Roşieni folosindu-se de autoturismul primăriei, scrie adevarul.ro.

Scandal într-o comună din Olt!

„Este maşina primăriei, iar cel care o conduce este şofer pe microbuzul şcolar şi consilier local PSD. A venit poliţia acolo, mi-a luat o declaraţie, am făcut şi eu încă o declaraţie… L-am întrebat de ce cară oamenii cu maşina instituţiei şi mi-a răspuns că, nu, că este maşină personală. Să vedem dacă este maşină personală.M-am adresat şefului de post, care, totodată, se ocupă şi de supravegherea secţiei de votare.

Dumnealui a chemat colegii care se ocupă de sesizări, au venit, mi-au luat o declaraţie… Merg să scot fotografiile care constituie probe”, a declarat reprezentantul PNL. În replică, edilul comunei, susținător PSD, Aurel Bondrescu, a recunoscut că maşina aparţine de primărie, dar spune că adevărul este cu totul altul. „Maşina instituţiei e pusă la dispoziţie acolo pentru transportul urnei.

Mașina primăriei aduce bătrânii la vot!

Este vorba să se ducă cu poliţia, nu transportă pe nimeni maşina instituţiei. Or fi apărut (n.r. – fotografii), or fi fost… Dac-or fi apărut cetăţeni pe drum, eu ştiu?! Nu face un asemenea transport maşina instituţiei. (…) O fi avut vreo cunoştinţă-două care i-or fi făcut cu mâna, asta e altceva. Vă închipuiţi că este maşina instituţiei şi nu se ocupă de transport, dar dacă e cetăţean din sat şi i-or fi ieşit în cale, e altceva.

Cred că mai bătrâni, aşa, care nu prea pot să meargă, care merg încet, ei sunt cunoscuţi, dar maşina staţionează pentru urnă, când se duce cu poliţia, la cei care sunt netransportabili. Asta ştiu eu, cred că şi acolo la fel este. Să cerceteze poliţia, e dreptul poliţiei să cerceteze”, a declarat primarul comunei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×