Scandal după a doua semifinală Românii au talent. Fanii s-au revoltat: “Cel mai slab sezon”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/05/2019, 12:00
Scandal după a doua semifinală Românii au talent. Fanii s-au revoltat: “Cel mai slab sezon”
A doua semifinală Românii au talent s-a lăsat cu multe critici. Sursa foto: PRO TV

A doua semifinală de la Românii au talent s-a lăsat cu multe nemulțumiri din partea fanilor show-ului de la PRO TV. Aceștia au spus că au asistat la cel mai slab sezon și nu au fost de acord cu trimiterea în marea finală a unuia dintre concurenți. Imediat după ce s-au anunțat finaliștii, aceștia au sărit cu comentariile acide pe pagina de Facebook a concursului.

A doua semifinală Românii au talent, bombardată cu criticile fanilor

Mulți dintre români sunt nemulțumiți că a fost calificat Corul de Copii al Operei Naționale, căci aceștia nu mai aveau nevoie să își dovedească talentul în fața unei țări întregi. Necalificarea Alessiei Călin a fost și ea taxată de telespectatorii PRO TV. Oamenii au început să se lege atât de jurați cât și de prezentatori.

Fanii au scris pe pagina de Facebook a emisiunii că în afară de Andra, acest concurs nu mai are niciun talent, iar Pavel Bartoș ar trebui schimbat pentru că are probleme cu văzul. Unii spun că anumiți participanți au fost favorizați. Cineva a scris că Aris Negoiță ar avea pile la PRO TV, căci ar fi membru al trupei de dansatori a lui Emil Rengle, cel care a câștigat ediția anterioară.

Unul dintre comentariile acide ale fanilor emisiuni. Sursa foto: PRO TV

Fanii nu sunt mulțumiți de calificarea lui Mowgli

Altcineva a scris că a asistat la cel mai slab sezon din cele 9, care s-a bazat doar pe dansuri și cântece și nimic altceva. ”Corul ăla de copii n-avea ce căuta in finală. Și nici Mowgli. Locul lor era la Next Star, nu in finala Românii au talent. Și oricum, Nikol Varga a fost mult mai bună decât Mowgli, ca să nu mai vorbim de Sebastian Petrașcu;

Înca odată ați dat dovadă cât de patetici sunteți, să nu o calificați pe Alessia Călin în semifinale în dauna acelui mucos care face parte din trupa lui Rengle, să vă fie rușine… Concursul oricum e aranjat și știm cu toții cine o să câștige sezonul ăsta; Cel mai slab sezon. Doar dansuri și cântece”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×