Ei sunt finaliștii Românii au talent 2019, de la Pro TV. Cele mai tari momente din sezonul 9

Claudiu Ilie   
în Romanii au talent
25/05/2019, 00:13
Ei sunt finaliștii Românii au talent 2019, de la Pro TV. Cele mai tari momente din sezonul 9

Ei sunt finaliștii Românii au talent 2019, de la Pro TV. A doua semifinală a show-ului a fost una cu adevărat impresionantă. Și de data aceasta pornind de la cei doi amfitrioni, Pavel Bartoș și Smiley și până la juriul format din Florin Călinescu, Mihai Petre, Andi Moisescu și Andra, dar mai ales prin prestațiile concurenților, absolut totul a fost de nota 10.

Ei sunt finaliștii Românii au talent 2019, de la Pro TV

Cei care au luptat în cea de-a doua semifinală să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu. De remarcat că marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

A doua semifinală a scos în evidență câțiva participanți. Astfel, pe prima poziție ca favorită clară a telespectatorilor a fost Corul de copii al Operei Naționale București. A urmat al doilea finalist, Aris Negoiță, apoi Elena Gibson și Anton Joseph. Mai mult, au fost nominalizați de juriu pentru premiul de originalitate Azeri Brothers și Elena Gibson. Câștigătorul va fi desemnat în marea finală, prin votul telespectatorilor. Al cincilea finalist, decis de juriu, este Izabela Stănescu. Al 11-lea finalist, care primește wild-card, este Stevie Star.

Ce s-a întâmplat în prima semifinală

Telespectatorii nu au stat pe gânduri și au ales primii patru finalişti de la „Românii au talent“. Juriul a avut şansa de a salva un al cincilea concurent. De remarcat că în prima săptămână vedetele au fost cele care au propus şi cele două numere pentru premiul de originalitate şi, coincidenţă, acestea au coincis şi cu preferinţele publicului. Croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul, a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent“.

Pe locul 2 în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoarea Ema Stoian, în vârstă de numai 10 ani, pentru care Andra a apăsat butonul auriu. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu, care are doar 15 ani. De remarcat că juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea unanimă a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu, Daniela Machidon (18 ani), studenta la Medicină care cântă operă, nu a trecut mai departe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×