Florin Călinescu, cerut în căsătorie la Românii au talent de Anna Senger. Cum a reacţionat juratul

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 21:20
Florin Călinescu, cerut în căsătorie la Românii au talent de Anna Senger. Cum a reacţionat juratul GALERIE FOTO
Anna Senger a cântat cu capul în jos la Românii au talent. Sursa foto: Captură PRO TV

Între Florin Călinescu și Anna Senger s-a născut o emoție încă de la prima apariție e evreicei la Românii au talent. Această legătură dintre concurentă și juratul-actor a devenit și mai puternică în semifinala care a avut loc astăzi, 17 mai. Cântăreața care a cântat la pian cu capul în jos și-a declarat simpatia și respectul față de Călinescu.

Florin Călinescu și Anna Senger, flirt în văzul tuturor

Nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și i-a mărturisit că este profund cucerit de felul ei de a fi, de modul în care înțelege arta și mai ales cum alege să o transmită celorlalți. La un moment dat, în culise, înainte să intre pe scenă, Anna a întrebat, în glumă, dacă juratul este cumva căsătorit, dar apoi a recunoscut că era doar o poantă și a arătat inelul de pe deget, semn că își iubește foarte mult soțul, care este pe jumătate român și el.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anna Senger a avut un număr uluitor la Românii au talent. Ea cântat la pian cu capul în jos, iar la final l-a cerut pe Florin Călinescu în căsătorie. „Minunat, excepţional, am câteva comentarii, dar o să le rezolvăm în privat”, a spus Florin Călinescu. „E deja fascinat de tine, pentru că mâinile tale merg aşa bine pe pian. Eşti uimitoare şi l-ai uimit””, a spus Mihai Petre.

Artista l-a cucerit definitiv pe Florin Călinescu. Sursa foto: Captură PRO TV

Și Andreea Tucaliuc i-a impresionat pe jurați

În semifinala de astăzi, 17 mai, participă 12 concurenți. Doar cinci dintre ei, 4 aleși de public și unul de către jurați, va ajunge în marea finală a concursului care se va desfășura în direct pe 31 mai 2019. Un alt moment care a impresionat a fost cel al contorsionistei de 14 ani, Andreea Tucaliuc.

Aceasta i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru jurați, iar Florin Călinescu i-a spus că nu înțelege cu ce se mănâncă spectacolul ei pentru că este mult prea spectaculos, așa că, la final, nu a făcut decât să o aplaude pe gimnastă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×