Cine e Mădălina Mantu, concurenta care l-a încântat pe Mihai Petre la Românii au Talent: „Ai șoptit frumos”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 12:23
Cine e Mădălina Mantu, concurenta care l-a încântat pe Mihai Petre la Românii au Talent: „Ai șoptit frumos” GALERIE FOTO
Mădălina Mantu, concurentă Românii au Talent Surtsa Foto: Facebook

Mădălina Mantu, în vârstă de 48 de ani, a reușit să ia cei patru de da din partea juriului și să lase o impresie extraordinară celor din public, dar și celor din fața televizoarelor. După apariția de la Românii au Talent, artista a primit nenumărate mesaje în mediul online din partea celor care au apreciat-o pentru vocea sa.

Mădălina Mantu l-a impresionat pe Mihai Petre

Artista a ales să se prezinte cu o piesă jazz în ultima audiție a show-ului de talente. Foarte încântat de apariția ei a fost Mihai Petre, care a fost urmat în reacții și de Andi Moisescu. „Eşti minunată, a lipsit un singur lucru: un single malt (whisky –n.r.)“, a spus Moisescu, semn că atmosfera creată de de Mădălin Mantu a fost divină.

„Mădălina, eşti o prezenţă extrem de agreabilă, ai cântat foarte frumos, ai şoptit şi mai frumos. Numărul tău a fost de o eleganţă, rafinament şi bun gust… îţi pot oferi din tot sufletul un «Da», a declarat şi Mihai Petre.

Mădălina Mantu, concurenta care l-a uimit pe Mihai Petre
Mădălina Mantu, concurentă Românii au Talent
Surtsa Foto: Facebook

„Nu uitaţi: ieşiţi la vot“

Ultimele preselecții ale emisiunii de talente au adus, pe lângă ultimele suprize din partea celor veniți să-și încerce norocul, îndemnul juraților să iasă la vot. Algerile europarlamentare sunt după colț, așa că vedetele de la Românii au Talent și-au făcut datoria civică și i-au chemat la vot pe spectatori și telespectatori. „Semifinalele vă vor încredinţa şi dvs. o responsabilitate maximă“, a început Călinescu. „Nu uitaţi: ieşiţi la vot“, l-a completat Mihai Petre.

„E cam ca la alegeri, să ştiţi“, a spus şi Andi Moisescu. „M-am săturat, de trei ani îmi spun oamenii: iar aţi mânărit, iar aţi aranjat? Nu este nimic aranjat, să vă fie clar. Dar efectiv câştigă «Românii au talent» cineva talentat, dar cu mai multe voturi. Doar dvs. hotărâţi cine câştigă finala“, a adăugat Călinescu. „Deci, concluzia este: ieşiţi la vot!“, a intervenit Mihai Petre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×