Românii au Talent Live pe Pro TV – Vineri, 10 mai

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 19:00
Românii au Talent Live pe Pro TV – Vineri, 10 mai GALERIE FOTO
Românii au Talent Live pe Pro TV - Vineri, 10 mai

Românii au Talent se apropie cu pași repezi de marile decizii, căci ediția de vineri, 10 mai, difuzată de la ora 20:30 pe Pro TV se află printre ultimele preselecții. Ultimii concurenți din sezonul #suprem sunt pregătiți să facă scena să vibreze și să impresioneze o țară întreagă cu numerele lor. Emoțiile și tensiunea din această seară vor fi la cote înalte, dat fiind faptul că în urma ediției vor rămâne 24 de eroi, care intră în lupta pentru marele premiu.

Românii au Talent Live pe Pro TV – Vineri, 10 mai

Tot în această seară se anunță masa tăcerii, căci cei patru jurați: Andi, Andra, Mihai și Florin vor revedea momentele celor care au primit 3 de ”Da” în prima parte a competiției. După discuții și multe râsete, cei 4 vor alege cei 24 de semifinaliști. ”Judecătorii” vor analiza prestațiile lor și, deși va fi extrem de greu, vor decide cine sunt cei care se pregătesc de cele mai emoționante și grele părți ale concursului de talente: live-uri.

Revenind la prima parte a serii, când pe scenă își vor face apariție ultimii concurenți, Florin Călinescu se lasă vrăjit de talentul desăvârșit al unei competitoare. „Chiar am luat niște bilete pentru Hanovra și nu știam de ce. Mi-a ghicit cineva, zice: să vezi la drum de seară… în Hanovra”, îi spune Florin, adăugând că: „Chiar nu știam de ce, dar mi-am luat două bilete și la Piatra Neamț”. De altfel, numărul fetei cucerește toți jurații, toți rămânând fascinați de rafinamentul, eleganța și modul în care își prezintă aptitudinile.

Românii au Talent Live pe Pro TV - Vineri, 10 mai
Concursul de talente de pe Pro TV se apropie de etapa plină de suspans: live-urile

Aris Negoiță, Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș

Vă reamintim că unul dintre cele mai impresionante Golden Buzzuri, căci a fost dat de Smiley și Pavel Bartoș, a fost primit de Aris Negoiță, poreclit Mogli de cei care l-au văzut desfășurându-se pe scena talentelor. Micuțul, în vârstă de 8 ani, a venit cu o energie și un moment care a dat oamenii pe spate. A dansat profesionis, a cucerit și a plâns la final.

Românii au Talent Live pe Pro TV - Vineri, 10 mai
Mihai Petre și Andra, comentând prestația concurenților care au primit 3 de ”da” în preselecții

Despre el, micuțul dansator spune: „Sper să fie un exemplu pentru copii să lase telefoanele și să iasă la sport. Telefonul îți dă nervi. Am început să dansez de la 5 ani. Dansul m-a ales pe mine. Sunt născut pentru a dansa. SUnt disciplinat și mă antreneze cam două trei ore. Sunt campion național la grafică. Dacă aş câştiga mi-aş lua o casă. Dormim toţi trei în aceeaşi cameră. Vreau să vizitez Disneyland”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×