Bianca Patrichi, nepoata lui Cornel Patrichi, a făcut spectacol la Românii au talent. Ce au spus juraţii despre dansul ei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 22:01
Bianca Patrichi, nepoata lui Cornel Patrichi, a făcut spectacol la Românii au talent. Ce au spus juraţii despre dansul ei GALERIE FOTO
Bianca Patrichi, nepoata lui Cornel Patrichi, a făcut spectacol la Românii au talent

Bianca Patrici, nepoata regretatului balerin și coregraf Cornel Patrichi, a făcut spectacol la show-ul ”Românii au Talent”. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, dansează de mică și a venit la concursul de talente pentru a arăta un număr de dans modern.

Bianca Patrichi, nepoata lui Cornel Patrichi, a făcut spectacol la Românii au talent

Bianca a reușit ce și-a propus, ba chiar mai mult, căci în urma momentului ei s-a lăsat liniștea datorită mișcărilor sale care conturau un tablou minunat de privit. „A fost un moment emoţionat şi intens, eşti o dansatoare foarte talentat”, a spus Andi Moidescu după ce a văzut-o dansând. Încă șocat, Mihai Petre și-a declarat și el încântarea față de numărul tinerei, spunând cu emoție în gras, în finalul momentului, că și-a adus aminte de clipele în care filma alături de marele dansator și coregraf la ”Dansez pentru tine”.

De un număr impresionant de dans ne-am mai bucurat și cu ocazie apariție Emmei Lixandru pe scena talentelor. Numită de Florin Călinescu ”fulg de nea”, dansează de la 4 ani și chiar dacă de atunci nu au mai trecut mulți ani, evoluția dansului ei se vede cu ochiul liber. Micuța dansatoare, în vârstă de 9 ani acum, face gimnastică ritmică și spune că merge zilnic trei sau patru ore la antrenamente. Momentul ei a șocat, Smiley spunând: „Extraordinar, ce copil talentat!”, iar Mihai Petre: „A fost ca un vis frumos numărul tău”, în timp ce Andi îi studia mișcările și atitudinea, susținând: „Cu toții suntem uimiți de seriozitatea ta”.

Bianca Patrichi, nepoata lui Cornel Patrichi, a făcut spectacol la Românii au talent. Ce au spus juraţii despre dansul ei
Bianca Patrichi a făcut liniște în sală

Tensiuni la masa juraților

În această ediția se așteaptă un moment tensionat la masa juraților. Totul pornește de la numărul unor actori neatenți la detalii, din punctul de vedere al actorului Florin Călinescu și Andi Moisescu, care crede că talentul lor este incontestabil.

Vine Angelina Jolie la tine acasă, inițiați un moment de tandrețe și deodată fuge la baie. Ce decizie iei, Andi? Asta e viața, eu atunci când îmi cumpăr un bilet la un spectacol, de asta mă duc în cutia magică, să văd povestea, nu să văd șuruburile”, a spus Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×