Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent: „Extraordinar, ce copil talentat”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 21:05
Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent: „Extraordinar, ce copil talentat” GALERIE FOTO
Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent

Emisiunea Românii au Talent se apropie cu pași repezi de marea finală, așa că momentele care vor apărea pe scena concursului de talente sunt din ce în ce mai surprinzătoare.

Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent, dansează de la 4 ani

În ediția din această seară, a pășit tiptil și plin de emoție ”un fulg de nea”, după cum a spus Florin Călinescu.  Este vorba despre Emma Lixandru, o fetiță cu trup plăpând și mișcări dramatice și mature care a impresionat jurații și publicul. Micuța, în vârstă de 9 ani, face gimnastică ritmică de la 4 ani și spune că merge zilnic trei ore sau patru.  Din culise, fetița a început să surprindă, înmuindu-i și pe Smiley și Pavel Bartoș, însă nu cu mișcările sale, ci cu glasul. „Ai o voce de şoricel”, i-a spus Pavel Bartoș înainte să intre pe scenă.

Numărul ei a reușit să șocheze, Smiley afirmând: „Extraordinar, ce copil talentat!”. De asemenea, și Mihai Petre, considerat cel mai dur jurat, a fost topit de dansul și fragilitatea Emmei. „A fost ca un vis frumos numărul tău”, i-a spus dansatorul. În acest timp, Andi Moisescu a fost atent la atitudinea micuței domnișoare, remarcându-i seriozitatea deprinsă din dans. „Cu toții suntem uimiți de seriozitatea ta”, a spus Andi Moisescu.

Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent:
Smiley: „Extraordinar, ce copil talentat”

Ediția de vineri se lasă cu scandal

În ediția de vineri seară se anunță veselie, căci revine pielea de găină a Andrei, care rămâne impresionată de vocea unei concurente. Totodată, la masa juriului apar și tensiunile. Părerile vor fi împărțite în două tabere după un moment de teatru. În timp de Florin Călinescu vafi deranjat de detaliile care le-au scăpat actorilor, Andi trece peste și spune că talentul lor este indiscutabil.

Emma Lixandru, fetiţa care a impresionat pe toată lumea la Românii au talent:
„Fulgul de nea” a impresionat jurații și publicul

„Vine Angelina Jolie la tine acasă, inițiați un moment de tandrețe și deodată fuge la baie. Ce decizie iei, Andi? Asta e viața, eu atunci când îmi cumpăr un bilet la un spectacol, de asta mă duc în cutia magică, să văd povestea, nu să văd șuruburile”, spune matematicianul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×