Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 3 mai

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 19:05
Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 3 mai GALERIE FOTO
Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 3 mai

Emisiunea ”Românii au Talent”, difuzată pe Pro TV, vine în data de 3 mai cu momente surprinzătoare ce vor lăsa publicul fără suflare. Show-ul de talente se apropie de marea finală cu pași repezi, așa că momentele care vor face senzație pe scena concursului vor fi din ce în ce mai surprinzătoare.

Emisiunea Românii au Talent Live Sream Online pe Pro TV, vineri, 3 mai

În ediția din această seară, revine celebra ”piele de găină”. Andra va fi impresionată de un concurent cu vocea sa, chiar spunându-i: „Ai o voce extraordinară! Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!”. De asemenea, la masa juraților, părerile vor fi împărțite în două tabere după un moment de treatru. În timp de Florin Călinescu va fi deranjat de detaliile la care actorii nu au fost atenți, Andi va trece peste și va spune, totuși, că talentul lor este indiscutabil.

„Vine Angelina Jolie la tine acasă, inițiați un moment de tandrețe și deodată fuge la baie. Ce decizie iei, Andi? Asta e viața, eu atunci când îmi cumpăr un bilet la un spectacol, de asta mă duc în cutia magică, să văd povestea, nu să văd șuruburile”, îi va spune Andi lui Florin Călinescu, nedumerit de jurizare. Totodată, și cel mai dur dintre jurați, Mihai Petre, va rămâne surprins de o concurentă. Chiar dacă numărul său este de la sine fantastic având acrobații la înălțime, pe tocuri, ea va cuceri cu un gest minor pe care îl va face la finalul momentului. „Ai suflat în microfon? M-au cucerit cu asta”, va spune mirat dansatorul.

Emisiunea Românii au Talent Live pe Pro TV, ediția de vineri, 3 mai
În ediția din această seară, revine celebra ”piele de găină”

Aris Negoiță a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș

În ediția precedentă, cel care a primit Golden Buzz, însă nu din partea juraților, ci a gazdelor emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, a fost Aris Negoiță, poreclit și Mowgli, datorită părului său cu personalitate. „Mă numesc Aris Negoiţă şi de curând am împlinit 8 ani. Am venit să le arăt românilor tot ce pot şi faptul că şi un copil poate să câştige un asemenea concurs. Sper să fie un exemplu pentru copii, să lase telefoanele şi să iasă afară la sport”, s-a descris micuțul care a făcut istorie la Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×