Cine s-a calificat în finala Românii au talent 2019. Câştigătorii din prima semifinală

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/05/2019, 00:32
Cine s-a calificat în finala Românii au talent 2019. Câştigătorii din prima semifinală
5 concurenți au ajuns în marea finală. Sursa foto: CAPTURĂ PRO TV

S-a aflat cine s-a calificat în finala Românii au talent 2019, în urma momentelor live spectaculoase care au avut loc în prima semifinală a competiției de azi, 17 mai 2019. 4 concurenți au fost aleși de telespectatori, prin vot, pentru a-i trimite direct în marea finală, iar ultimul finalist a fost ales de juriul concursului.

Cine s-a calificat în finala Românii au talent 2019: Nume surpriză

Jurații au avut de ales doi concurenții care merită să intre în cursa pentru premiul de originalitate. Au ales-o pe Ema Stoian și Magitot. Câștigătorii celei de-a doua semifinale sunt: Ana Maria Pantaze (locul 1), Ema Stoian (locul 2), Magitot (locul 3) și Rareș Bratu (locul 4), aleși de public, iar Andreea Tucaliuc a fost alegerea juraților.

12 semifinaliști au vrut ca pe biletul lor de intrare să scrie calificat, însă doar 5 s-au bucurat de acest lucru. A fost o seară extrem de emoționantă, în care pentru prima oară în acest sezon, toate momentele au fost în direct. Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și  Andi Moisescu au avut o decizie grea la final, când au ales ultimul finalist al serii.

Ema Stoian, dansatoarea de 10 anișori, Lucian Răducanu, cântăreața Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a cucerit România, Rareș Bratu, pianist și Anna Senger, printre alții, au dat tot ce au putut în acest concurs plin de emoții, de tensiune și de sudoare, căci munca din spatele momentelor este una titanică.

Anna Sanger l-a cucerit pe Florin Călinescu, însă este căsătorită. Sursa foto: PRO TV

Cei cinci concurenți care au primit Golden Buzz de-a lungul sezonului

Printre cei care s-au remarcat în live-uri se numără și Andrei, sau cum l-au botezat jurații, Jim Carrey cu voce. Cântărețul i-a făcut pe români să râdă cu grimasele sale încă de la prima participare din acest sezon. Expresivitatea lui a fost unul din punctele-cheie cu ajutorul căruia a reușit să ajungă până în marea semifinală.

În semifinale sunt prezenți și concurenții care au primit Golden Buzz, celebrul buton auriu care trimite un concurent direct în semifinale. Cei cinci care s-au bucurat de această reușită de la prima vedere sunt Ana Maria Pantaze, trimisă de Mihai Petre, dansatoarea de 10 ani Ema Stoian, trimisă de Andra, dansatorul de 24 de ani numit Kidd Strobe, care l-a fascinat pe Andi Moisescu, Aris Negoiță, trimis de Pavel Bartoș, cântăreața de operă Daniela Machidon, adjudecată de Florin Călinescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×