Aris Negoiță, dansatorul de 8 ani, a uimit din nou la Românii au Talent! Călinescu: “Andi Moisescu a vorbit cu gura căscată”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/05/2019, 21:08
Aris Negoiță, dansatorul de 8 ani, a uimit din nou la Românii au Talent! Călinescu: “Andi Moisescu a vorbit cu gura căscată”

Aris Negoiță, dansatorul de 8 ani, a uimit din nou la Românii au Talent! După ce Smiley și Pavel Bartoș l-au trimis direct în semifinală cu un Golden Buzz, acum „puștiul” a prezentat un super număr. Aris l-a interpretat pe Mowgly într-un super dans și a ridicat asistența în picioare. La final, juriul a recunoscut că a fost plăcut impresionat de prestația acestuia. Mai mult de atât, Florin Călinescu a oferit și replica zilei.

Aris Negoiță, dansatorul de 8 ani, a uimit din nou la Românii au Talent!

“Îți dai seama ce ai făcut din domnul Andi Moisescu, dacă a vorbit cu gura căscată?”, i-a transmis Florin Călinescu lui Aris Negoiță la finalul numărului, atunci când acesta își aștepta jurizarea. De remarcat că Aris Negoiță, poreclit Mowgli de cei care l-au văzut la Românii au Talent i-a uluit pe jurați și în trecut, dar și pe gazdele emisiunii, care l-au propulsat în finală. Acesta a avut și în prima fază, la fel ca în semifinală o energie debordantă și a reușit să îi dea pe toți pe spate.

„Sper sa fie un exemplu pentru copii să lase telefoanele şi să iasă la sport. Telefonul îţi dă nervi. Am început să dansez de la 5 ani. Dansul m-a ales pe mine. Sunt născut pentru a dansa. Sunt disciplinat şi mă antrenez cam două trei ore. Sunt campion naţional la grafică. Dacă aş câştiga mi-aş lua o casă. Dormim toţi trei în aceeaşi cameră. Vreau să vizitez Disneyland”.

Smilei și Bartoș l-au trimis în semifinală

La jumătatea lunii aprilie, prezentantorii Smiley și Pavel Bartoș au adus bucuria întregii săli de spectacol, dar și telespectatorilor, după ce au apăsa celebrul buton Golden Buzz care te propulsează în finală. Momentul i-a lăsat cu gura căscată pe toți, chiar și pe jurați, care pănă acum ar fi crezut că le-au văzut pe toate. M-am simțit ca și cum aș fi primit superputeri de la Pavel și Smiley, m-am simțit extrem de fericit. Eram încrezător că voi primi 4 de DA. Știu ce pot, știu cum muncesc, cât de bun sunt pe dans. Nu mai țin minte absolut nimic. Am fost atât de surprins când am primit Golden Buzz-ul. 

Aveam o promisiune cu tati, că dacă voi primi Golden Buzz-ul mă va duce la munte. Am stat două zile la schi. De abia aștept semifinala, sunt pregătit pentru ce urmează. Îmi doresc foarte mult să ajung în finală, poate să și câștig. În audiții eu mi-am făcut jumătate din coregrafie, iar pentru azi eu am făcut-o. Dacă voi câștiga voi cumpăra o casă pentru noi toți, pentru că acum dormim toți trei în aceeași cameră, în același pat. Și o să-mi cumpăr un pat mare cu tobogan și restul îi voi investi în ce fac eu”, a mărturisit Aris Negoiță în emisiunea „Vorbește lumea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×