Saveta Bogdan, după moartea lui Romulus Petrescu. Prietena Mariei Cârneci, îndurerată: „Un om bun”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
25/11/2019, 23:17
Saveta Bogdan, după moartea lui Romulus Petrescu. Prietena Mariei Cârneci, îndurerată: „Un om bun”
Maria Cârneci a rămas văduvă după moartea soţului său

Maria Cârneci este în doliu! Soţul său a murit astăzi, 25 noiembrie, după ce s-a luptat cu o boală cumplită timp de mai multe luni. Romulus Petrescu ar fi suferit o intervenţie chirurgicală serioasă, iar în urma acesteia i-ar fi apărut complicaţii care i-au fost fatale.

Romulus Petrescu a murit

Saveta Bogdan, o bună prietenă a cântăreţei de muzică populară, a vorbit despre Romulus şi relaţia pe care acesta o avea cu familia, la care ţinea enorm: „Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie.

Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata.

Maria Cârneci, poveste de dragoste de peste 36 de ani

Avea o situație frumoasă, a divinizat-o pe Maria. Era fericit că avea două nepoate, se bucura de ele. Zicea că nepoatele sunt lumina ochilor lor”, a declarat Saveta Bogdan, la Răi Da Buni.

Maria Cârneci şi Romulus Petrescu erau împreună de mai bine de 36 de ani. Au avut o relaţie simplă, frumoasă, pe care au ţinut-o mereu departe de ochii lumi. Se iubeau şi erau fericiţi în familie, alături de nepoţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×