Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, depus la capela cimitirului Pipera. A murit după luni de luptă cu boala

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 21:52
Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, depus la capela cimitirului Pipera. A murit după luni de luptă cu boala
Soțul Mariei Cârneci a murit după o boală îndelungată *foto: Kanal D

Soțul Mariei Cârneci, Romulus Petrescu, a murit luni, 25 noiembrie, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Asta chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni. După această intervenție Romulus a suferit mai multe complicații și în cele din urmă s-a stins din viață din pricina bolii.

Soțul Mariei Cârneci va fi depus la capela cimitirului Pipera

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. Cei doi au trecut împreună prin multe momente grele în ultima perioadă, care însă nu vor umbri amintirile fericite ale artistei, alături de soțul său.

„L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, spunea Maria Cârneci, pentru revista Taifasuri.

Maria Cârneci, marele regret cu privire la soțul său

În trecut Maria Cârneci povestea ca cel mai mare regret al său îl reprezintă faptul că nu a putut să stea alături de familia ei cu ocazia sărbătorilor:

„Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, a povestit cântăreaţa, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×