Saveta Bogdan, de urgență la spital: „A curs foarte mult sânge din mine”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/06/2019, 10:01
Saveta Bogdan, de urgență la spital: „A curs foarte mult sânge din mine”
Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Cancan.ro

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident casnic. Folclorista a povestit la Antena Stars ce a pățit. A mărturisit că s-a speriat foarte tare când a văzut că sângera puternic și a fugit repede la Urgențe. Cântăreața este acum în afara oricărui pericol, căci mai mare a fost sperietura.

Saveta Bogdan, la spital, după un accident în bucătărie

„Am vrut să fac și eu acolo o mâncare, că ai mei au fost învățați să mănânce numai grătare. La un moment dat mi-a sărit desfăcătorul direct în mână și curgea sângele foarte tare. Am umplut tot în casă, curgea sângele ca la chivetă. Am avut impresia că mi-am tăiat o venă acolo, fără să vreau…

A curs foarte mult sânge și am fugit repede la spital, deși eu nu am aici asigurare, aici nu te bagă nimeni în seamă și acum să văd cât mă costă. Am stat vreo 3 ore acolo, mi-a curs sânge de am înnebunit. Am 5 copci la mână…Am făcut antitetanos”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Cine este Saveta Bogdan

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute și iubite interprete de muzică populară din România. S-a născut pe 16 ianuarie 1946 la Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud. Artista este cunoscută pentru melodiile sale care sunt deliciul petrecerilor de nunți și botezurilor, dar și festivalurilor câmpenești, căci este una dintre artistele care participă des la zilele comunelor din toată țara.

Saveta nu e celebră doar pentru muzica sa, ci și pentru dramele prin care a trecut prin viață. A fost căsătorită de două ori și, conform propriilor declarații, a trăit momente de coșmar în perioada în care a fost cu aceștia. Aceasta a povestit în urmă cu câțiva ani că fiica ei a descoperit că unul dintre soți o înșelase. Tot ea a mai povestit că a fost agresată fizic în timpul căsniciilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×