Top 5 cântăreţe de muzică populară care şi-au etalat zonele bine “păzite” şi ascunse de costumul popular

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/10/2017, 13:16
Top 5 cântăreţe de muzică populară care şi-au etalat zonele bine “păzite” şi ascunse de costumul popular GALERIE FOTO

Sunt de fel mai misterioase şi mai pudice decât colegele lor dezinhibate din muzica uşoară. Solistele de folclor n-au însă încotro atunci când merg la plajă, aşa că şi-au etalat şi zonele bine “păzite” şi ascunse, pe scenă, de portul popular. CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imaginile  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Top 5 cântăreţe de muzică populară care şi-au etalat zonele bine “păzite” şi ascunse de costumul popular

1. Daniela Ploia este o olteancă stabilită în Banat, cu zâmbet şi corp de manechin.

2. Vlăduţa Lupău ar face ravagii la Miss Folclor, însă tânăra de 26 de ani a avut alte planuri. S-a făcut medic veterinar şi solistă de muzică populară.

3. Lavinia Furtună este născută în Balş, Olt, însă este stabilită în Piteşti. Arată senzaţional şi cu portul popular, şi fără.

4. Maria Constantin nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aici poza la piscină, cu puţin timp înainte ca în showbiz să cadă vestea că va divorţa de Marcel Toader

5. Silvana Rîciu are şi ea pe Facebook poze în costum de baie, etalându-şi trupul sculptat cu operaţii estetice. Solista de 37 de ani a reuşit să bifeze 17 intervenţii chirurgicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×