Cântăreață de muzică populară, ruptă în bataie!

Maria Cristina  
înStiri mondene
07/06/2018, 10:15
Cântăreață de muzică populară, ruptă în bataie!GALERIE FOTO

Saveta Bogdan a mărturisit cele mai negre întâmplări din viața sa. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a vorbit despre viața chinuită pe care a trăit-o lângă cei doi soți. Cea mai șocantă mărturisire este aceea că unul dintre soți a bătut-o până când nu mai putea să respire.

Cântăreață de muzică populară, ruptă în bataie!

“Pe la varsta de 16 ani, am fugit de acasa, pentru a locui cu iubirea vietii mele de atunci! Eram atat de fericita, nu imi pasa de nimeni si de nimic. Din pacate, dupa nunta, sotul meu a devenit extrem de gelos. Nu ii convenea că plec la spectacole și, după ce se îmbăta, mă bătea mar, ce să vă spun, mă bătea până mă lăsa lată. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit și am divorțat”, a dezvăluit artista pentru Wowbiz.ro. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
În mod cu totul incredibil, Saveta Bogdan nu a reușit să fie fericită nici cu cel de-al doilea soț. ”Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un șifonier”, a mai spus cântăreața.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×