Satul cu cele mai multe amenzi de circulație: 58.000 în două săptămâni!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 18:35
Satul cu cele mai multe amenzi de circulație: 58.000 în două săptămâni!
Un sat din Italia a înregistrat cele mai multe amenzi de circulație!

Un sat din Italia este fruntaș la amenzi de circulație. Se pare că cetățenii din acel loc au reușit să strângă nu mai puțin de 58.000, în timpul scurt de doar două săptămâni. Presa italiană a specificat faptul că cele mai multe mașini care au primit mustrările de la oamenii legii sunt din cauza depășirii vitezei legale.

„Este o nebunie!”, a declarat primarul, pentru agenția italiană Ansa. Care sunt statele înregistrate cu recordurile la cele mai multe amenzi pentru circulație?

Satul în care s-au primit peste 58.000 de amenzi în două săptămâni!

Din păcate, s-a sesizat orășelul cu cele mai multe amenzi primite de circulație. Acesta se află în Italia și a primit titulatura de record ale mustrărilor oamenilor legii, ajungându-se într-un timp de doar două săptămâni la numărul de 58.568 de amenzi. În apropierea acestui sat a fost înregistrat de asemenea un număr considerabil de amenzi, majoritatea autohehiculelor au trecut de 100 km/h, mai mult decât jumătate din limita admisă legal în orășel. Primarul satului din Italia, Alessandri, a făcut declarații despre situația majoră a amenzilor de circulație pentru presa italiană. „Este o nebunie, luând în considerare că sunt oameni care circulă mult prin acest sat și care trec des pe drum”, a spus acesta.

Statele europene, depășite de amenzile numeroase de circulație!

Din păcate, tot mai multe amenzi de circulație se arată în statele europene. Recordul celei mai scumpe amenzi este deținut de un șofer care a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 190.000 de dolari pentru depășirea vitezei legale, în anul 2004.

„Este un semnal pentru alti bogati. Am avut probleme reale cu straini bogati care inchiriau masini si faceau curse pe drumurile din Elvetia.” Alte amenzi în valoare de 95.000 de franci au fost atribuite unor 6 bărbați din Honk Kong în urma circulării în Elveția. De asemenea, o penalizare costisitoare a primit și un francez, care a trebuit să plătească 70.000 de franci pentru conducerea vehicolului său cu până la 245 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×