Sărbătoare în familia lui Pepe! Una dintre fiicele artistului a împlinit vârsta de cinci anișori

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/04/2020, 10:57
Sărbătoare în familia lui Pepe! Una dintre fiicele artistului a împlinit vârsta de cinci anișori
Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit cinci anișori, iar artistul a marcat evenimentul printr-o fotografie emoționantă. Sursa foto: Facebook

Cu evenimentele anulate sau reprogramate din cauza măsurilor pentru stoparea răspândirii noului tip de coronavirus, Pepe se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi. Și pentru ca fericirea îndrăgitului interpret de muzică latino să fie completă, Rosa, una dintre fiicele sale, a împlinit duminică frumoasa vârstă de cinci anișori.

Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit vârsta de cinci anișori. Mesajul îndrăgitului artist

Extrem de activ pe rețelele de socializare, mai ales în această perioadă, când nu există altă modalitate de a păstra legătura cu publicul, artistul a ținut să le împărtășească fanilor câteva fotografii emoționante, iar like-urile au fost pe măsură.

Astăzi este numai şi numai despre ROSA, iubirea mea, prinţesa mea care împlineşte 5 ani !!!”, a scris Pepe în dreptul imaginilor în care apare alături de mica sa prințesă, iar internauții au ținut să îi transmită toate gândurile lor bune în această zi specială.

La mulți ani! Să-ți trăiască prințesa și să vă bucurați de ea / Dragul meu Pepe ești cel mai fericit tătic ! La mulți ani frumoși cu sănătate fetiței tale Rosa! Și familiei tale.Toate cele bune! / La mulți ani micuței prințese, Pepe! Să fie sănătoasă, fericită și iubită de Dumnezeu! / Ce mai seamănă ea cu tati! La mulți și binecuvântați ani Rosei și vouă asemenea!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje venite din partea admiratorilor.

Pepe și-a închis salonul din cauza epidemiei de coronavirus

Intrat de curând în lumea afacerilor, artistul și frumoasa lui soție întâmpină probleme din cauza epidemiei de coronavirus. Asta pentru că salonul de înfrumusețare pe care cei doi îl dețin a fost închis pe o perioadă nedeterminată, ca urmare a măsurilor anunțate de autorități.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, Pepe s-a văzut nevoit să amâne toate concertele din această primăvară, după ce evenimentele care implică un număr mare de persoane au fost interzise. Cântărețul se bucură, în schimb, de timpul petrecut în compania celor dragi.

Din păcate şi cu părere de rău vă anunţăm că dată fiind situaţia actuală, de luni, 16 martie, Victoriei 100 se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă.

Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla.

Bineînţeles că vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne auzim dar mai ales să ne revedem cu bine, cât de curând. Vă mulţumim pentru înţelegere şi multă, multă sănătate fiindcă este cel mai important acum”, au transmis Pepe și Raluca Pastramă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×