Concertele de la Sala Palatului au fost amânate până la sfârșitul lunii martie, din cauza coronavirusului

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
08/03/2020, 16:33
Concertele de la Sala Palatului au fost amânate până la sfârșitul lunii martie, din cauza coronavirusului
Concertele de la Sala Palatului au fost amânate până la sfârșitul lunii martie, din cauza coronavirusului *foto: facebook

Măsura de prevenție luată de autoritățile române în contextul epidemiei de coronavirus a dus la închiderea de facto a Sălii Palatului în luna martie. Astfel, nu ma puțin de 11 concerte și spectacole de la cea mai importantă sală de spectacole din București vor fi amânate din cauza măsurilor luate împotriva covid-19. Primul concert amânat este cel al lui Boney M, care ar fi trebuit să concerteze chiar în această seară.

Spectacolele de la Sala Palatului au fost amânate din cauza coronavirus

Cele 11 spectacole programate până la finalul lunii la Sala Palatului sun următoarele:

  • BONEY M – 8 martie, ora 20.00
  • GALA STELELOR BALETULUI RUS – 9 martie
  • MUSICALUL MAMMA MIA – 11 martie
  • MOZART GROUP – 16 martie
  • TUDOR GHEORGHE – 20 martie
  • FUEGO – 22 martie
  • LĂUTARII BUCUREȘTIULUi – 25 martie
  • TODES BALLET – 26 martie
  • CRISTI MINCULESCU – 28 martie
  • PINK MARTINI- 30 martie
  • DAMIAN DRĂGHICI – 31 martie

Pe site-ul Sălii Palatului organizatorii au anunțat că toate cele 11 spectacole au fost anulate sau amânate. Decizia vine după ce ministrul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a susținut că vor fi interzise evenimentele cu peste 1.000 de participanți, ca o măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Sala Palatului are o capacitate de 4.000 de locuri.

Boney M a anunțat deja data la care va fi reprogramat concertul

Astfel, primul concert afectat de noile reglementări anunțate de autorități este cel al trupei Boney M. Organizatorii au anunțat însă că spectacolul va fi reprogramat pe 20 septembrie.

De altfel, artiștii ajunseseră deja în țară:  „Suntem nevoiți în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme.

Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show”, au anunțat organizatorii.

De asemenea, și cei care organizează musicalul Mamma Mia au anunțat că au mutat reprezentația pe data de 11 mai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×