Sanda Țăranu, celebra crainică de la TVR, operată de urgență! Diagnostic crunt de la medici, la 80 de ani

Catalin Nae   
în Stiri mondene
16/04/2019, 15:06
Sanda Țăranu, celebra crainică de la TVR, operată de urgență! Diagnostic crunt de la medici, la 80 de ani GALERIE FOTO
Sanda Țăranu a fost operata la spitalul Elias

Sanda Țăranu a ajuns la vârsta de 80 de ani, însă fosta crainică de la TVR a trecut prin momente delicate, din pricina stării de sănătate. Mai exact, fosta vedetă a Televiziunii Publice din perioada comunistă a fost supusă unei intervenții chirurgicale, pentru a i se înlătura pietre de la bilă.

De ce a fost operată Sanda Țăranu

A fost prima operație prin care a trecut Sanda Țăranu, însă problemele nu s-au oprit aici. Ea a dezvăluit că a mai fost chinuită și de o viroză respiratorie, pe care nu a putut să o trateze. Fosta crainică a fost nevoită să apeleze la serviciiile de urgență, mai ales că starea ei nu se ameliora și a primit o rețetă medicală pe care a respectat-o strict.

Într-un interviu acordat pentru Click.ro, fosta naratoare a emisiunii Teleenciclopedia a dezvăluit cum a ajuns pe mâna medicilor. Se pare că după mai multe serii de analize, doctorii i-au spus că are pietre la bilă și că trebuie să ajungă la operație.

Sanda Țăranu
Sanda Tăranu a fost operată la spitalul Elias

Ce spune Sanda Țăranu despre operația prin care a trecut

„După ce s-au consultat între ele, cu multă grijă şi delicateţe, ca să nu mă sperie, doamnele doctor au ajuns la concluzia că ar trebui să mă opereze, ca nu cumva organul cu pricina să se inflameze şi să îmi producă suferinţe mai mari. Aşa am ajuns la Spitalul Elias, aferent Centrului de diagnostic şi tratament”, a spus Sanda Țăranu pentru sursa citată.

Din fericire, intervenția chirurgicală a decurs fără probleme, iar aceasta este în afara oricărui pericol. Sanda Țăranu a a împlinit pe 7 ianuarie 2019 vârsta de 80 de ani. Aproape jumătate dintre anii din viață i-a petrecut la Televiziunea Publică, unde a fost crainică la Telejurnal, voce a Teleenciclopediei și membru în CA al TVR. S-a retras din fața camerelor TV în anul 1998, din proprie inițiativă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×