Cum arată crainica TVR Cristiana Bota, la 72 de ani! Ea e vocea Teleenciclopedia

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 13:58
Cum arată crainica TVR Cristiana Bota, la 72 de ani! Ea e vocea Teleenciclopedia GALERIE FOTO
Cum arată crainica TVR Cristiana Bota, la 72 de ani!

Cristiana Bota, cunoscută ca vocea de la ”Teleenciclopedia”, a împlinit 72 de ani, dar și-a păstrat frumusețea și șarmul. Peste ea pare că vremea nu a trecut, astfel că nimic nu o ține în loc pentru o nouă colaborare cu TVR, pentru aceeași emisiune a cărei ”gardian” a fost în anii comunismului.

Cristiana Bota, vocea de la ”Teleenciclopedia”, la fel de frumoasă și carismatică și la 72 de ani

Din nefericire, venirea primăverii i-a adus și un virus care o ține departe de multe, fiind nevoită să își protejeze glasul. P otrivit click.ro, fosta crainică a postului național de televiziune a mărturisit că nu-și va celebra încă ziua de naștere, dar sigur evenimentul își va face loc printre planurile de săptămâna viitoare. „Nu mi-am sărbătorit cei 72 de ani încă, dar prietenii şi copiii vor găsi o cale să ne întâlnim săptămâna viitoare şi să spunem că a mai trecut un an cu bine.

Apropo de ziua de naştere tot pe 26 este născută şi Irina Margareta Nistor, mai tânăra mea prietenă şi cu care de câţiva ani sărbătorim împreună acest eveniment. Nu uită să ne pună la punct cu ultimele noutăţi din lumea filmului. Pot spune că m-a iubit Doamne Doamne, am din toate câte puţin, dar foarte mult din punctul meu de vedere”, a dezvăluit vedeta prin scris, rămânând fără voce.

Cum arată crainica TVR Cristiana Bota, la 72 de ani! Ea e vocea Teleenciclopedia
Vocea de la ”Teleenciclopedia” a împlinit, pe 26 martie, vârsta de 72 de ani

”Cel mai minunat cadou primit de la viață sunt fetele celor doi băieți ai mei”

Cât despre debutul și visurile sale, Cristiana Bota a spus: „Voiam să fiu actriţă, dar nu a fost să fie. Iar acum văd filme, urmăresc Premiile Oscar şi pe cele de la Cannes şi alerg să le văd cât mai «proaspete»”, a spus vedeta TVR. Ceea ce o ajută pentru a se păstra așa cum o cunoaște toată România este faptul că are multe activități.“Sunt chemată şi mă duc cu plăcere să citesc diverse materiale şi duc dorul Teleenciclopediei. Am fost propusă din nou şi aştept să reîncep colaborarea”.

Cum arată crainica TVR Cristiana Bota, la 72 de ani! Ea e vocea Teleenciclopedia
Venirea primăverii i-a adus și un virus care o ține departe de multe, fiind nevoită să își protejeze glasul

Chiar dacă Teleenciclopedia a fost una dintre cele mai mari surprize și plăceri din viața sa, aceasta este depășită de cele două surprinze din partea copiilor săi, nepoții. „Cel mai minunat cadou primit de la viaţă sunt fetele celor doi băieţi ai mei, Sofia-Maria şi Antonia-Cristiana, care au personalitate. Sunt foarte apropiate ca vârstă, cum sunt şi băieţii mei. Este bine, căci se joacă împreună. Băieţii cred că au moştenit de la mine dorinţa de a face televiziune şi le-a plăcut foarte mult”, a povestit vocea de la ”Teleenciclopedia”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×