Leonard Miron, diagnosticat cu cancer pancreatic! Ce decizie a luat fostul realizator de la TVR

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 09:08
Leonard Miron, diagnosticat cu cancer pancreatic! Ce decizie a luat fostul realizator de la TVR GALERIE FOTO
Leonard Miron se luptă cu o boală grea

Leonard Miron trece prin momente grele. Fostul prezentator TV a fost diagnosticat anul trecut cu cancer pancreatic, boală teribilă în urma căreia și-a pierdut viața și mama sa. Îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că în momentul de față se tratează la Londra.

Clipe grele pentru Leonard Miron. Suferă de cancer pancreatic

Recunoscut pentru stilul său inconfundabil prin care aducea în casele românilor emoțiile concursului internațional Eurovision, Leonard Miron, ajuns acum la 50 de ani, a mărturisit că de mai bine de un an se luptă cu această boală cumplită, iar în prezent urmează un tratament revoluționar la Londra.

Totodată, pentru a se pregăti de lupta cu boala, Leo povestește că a fost nevoit să meargă la psiholog. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat , a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.

Cunoscutul prezentator TV urmează un tratament revoluționar
Cunoscutul prezentator TV urmează un tratament revoluționar

În ciuda situației dificile, Leonard Miron rămâne optimist.

„În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere” , a declarat Leonard Miron, având și puterea de a face haz de necaz.  De asemenea, cunscutul prezentator TV a dezvăluit că a lăsat în urmă fumatul, un viciu mai vechi de-al său.

Dacă de țigări a reușit să se lipsească, Leonard Miron nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la petreceri. De mai bine de 16 ani, Leo locuiește în Anglia, alături de iubitul său, Miguel. Cei doi reprezintă primul cuplu  gay asumat din showbiz-ul românesc.

Recent, Leonard Miron a rememorat și un episod inedit din viața sa. „Eram în vacanţă şi Miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: Vreau să mă ceri în căsătorie!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×