Era unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România! E ŞOCANT cum arată ACUM Leonard Miron

Mirela Apostol   
în Monden
01/09/2017, 21:00
Era unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România! E ŞOCANT cum arată ACUM Leonard Miron GALERIE FOTO

Leonard Miron a devenit cunoscut graţie jobului de prezentator pe care l-a avut la Televiziunea Română. Între timp, acesta s-a lăsat de presă şi a ieşit din lumina reflectoarelor. 

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Este cunoscut deja faptul că Leonard Miron a recunoscut că este homoseuxal şi are o relaţie cu un bărbat, iar acum tot timpul şi-l dedică acestuia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul care i-a cucerit inima lui Miron este un spaniol, care îl urmează peste tot pe Leonard. Acesta s-a mutat în Marea Britanie, acolo unde este directorul unui program de croazieră.

„Merge extraordinar relatia noastra pentru ca se bazeaza pe respect reciproc”, spune Leonard Miron.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×