Samuel L. Jackson, scos din minți de cei care nu respectă măsurile de distanțare socială: „Staţi dracu´ acasă!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/04/2020, 15:11
Samuel L. Jackson, scos din minți de cei care nu respectă măsurile de distanțare socială: „Staţi dracu´ acasă!
Samuel L. Jackson, dezlănțuit la adresa celor care încalcă măsurile de distanțare socială. Sursa foto: hepta.ro

Numărul tot mai mare al cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus la nivel global le-a determinat pe multe dintre starurile de peste Ocean și nu numai să ia atitudine, în speranța că astfel își vor convinge fanii să rămână acasă. Pe un ton mai blând, mai subtil sau, din contră, extrem de agresiv, actori, cântăreți sau sportivi laolaltă comunică activ în această perioadă cu toți cei care le urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Samuel L. Jackson, dezlănțuit la adresa celor care nu respectă măsurile de distanțare socială

Indiferent de maniera în care aleg să-l transmită, mesajul lor este același: măsurile de distanțare socială impuse de autorități pentru a limita răspândirea bolii trebuie respectate cu sfințenie. Printre celebritățile care au ținut să tragă un puternic semnal de alarmă se numără și Samuel L. Jackson.

Revoltat de numărul mare al celor care încă nu conștientizează gravitatea situației, marele actor american le-a dedicat un poem plin de cuvinte mai puțin ortodoxe. „Staţi dracu´acasă!”, este titlul „operei sale”, citite direct din carantină, în cadrul unei emisiuni TV.

Versurile scrise de Samuel L. Jackson, special pentru cei care nu stau acasă în această perioadă sună cam așa:

Corona se răspândeşte, tăticu, nu-i de râs,
Nu-i momentu´ să munceşti sau să pleci de la adresă
E simplu dacă vrei să te lupţi cu boala, prietene
Tu doar să stai dracului acasă
Nu sunt eu cine ştie ce doctor
Dar, auzi, citesc o poezie
Că-s eu, uite-mă, Samuel L Jackson,
Vă implor să vă ţineţi c**u´n casă”.

Actorul Andrew Jack, cunoscut pentru rolul din Star Wars, a murit de coronavirus

În altă ordine de idei, lumea Hollywood-ului a pierdut un reprezentant de seamă din cauza noului tip de coronavirus. Este vorba despre Andrew Jack, cel care i-a dat viață ofițerului Caluan Ematt, unul dintre liderii Rezistenţei, atât în Trezirea Forţei (2015), cât şi în Ultimii Jedi (2017). În vârstă de 76 de ani, acesta s-a stins într-un spital din Statele Unite ale Americii, unde fusese internat după confirmarea cruntului diagnostic: COVID-19.

Anunțul a fost făcut de agentul său, Jill McCullough, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. „A murit marți dimineață din cauza coronavirusului. Andrew locuia într-o casă plutitoare și ducea o viață independentă, dar era îndrăgostit lulea de soția lui”, a transmis acesta, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Nu-mi vine să cred, ce veste îngrozitoare”, „Rămas bun, Caluan Ematt, Forța fie cu tine”, „A fost un actor extraordinar, nu îl vom uita niciodată” sau „Drum bun, generale. Când te vei întâlni cu Chewie, spune-i că ne e dor de el”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor celebrei serii de filme space opera.

Potrivit presei de peste ocean, îndrăgitul actor ar fi suferit de diabet și afecțiuni cardiace. Un amănunt cu adevărat dureros este acela că soția sa nu a putut lua parte la ceremonia funerară, întrucât se afla în carantină în Australia, fiind la rândul său suspectă de coronavirus.

De asemenea, Andrew Jack a colaborat ca profesor de dicție cu mai multe staruri din SUA, în ultimele săptămâni lucrând chiar cu noul Batman, Robert Pattinson. Filmările au fost oprite, însă, luna trecută, din cauza pandemiei de COVID-19. Fiind un maestru al dialectelor chinezești și japoneze, Jack a lucrat de-a lungul timpului cu nume sonore din Cetatea Filmului precum Viggo Mortensen, Christian Bale sau Robert Downey, Jr.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×