VIDEO. A apărut un nou trailer pentru „Star Wars: The Last Jedi”

Filon Stan   
în Hotnews
02/11/2017, 18:05
VIDEO. A apărut un nou trailer pentru „Star Wars: The Last Jedi”

Fanii celebrului film Stars Wars, în culmea fericirii! A apărut încă un trailer! Mark Hamill se întoarce în rolul Luke Skywalker într-un nou trailer al viitoarei producţii din saga Star Wars, „The Last Jedi”, relatează joi agenţia de ştiri UPI. Trailerul, lansat miercuri, începe cu momentul emoţionant în care Luke se întoarce în interiorul navei Millennium Falcon.

Alte personaje care apar în trailer sunt Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac), generalul Leia (Carrie Fisher). Trailerul include şi o scurtă privire asupra Liderului suprem al imperiului Snoke (Andy Serkis), care poate fi văzut în ceea ce pare a fi sala tronului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Star Wars, „The Last Jedi” vine în cinematografe din 15 decembrie

„Întunericul se ridică şi lumina pentru a-l întâmpina”, spune Snoke în trailer. Într-o altă secvenţă din trailer, Luke poate fi auzit spunând „Asta nu va merge aşa cum crezi tu” în timpul ce Rey îşi ridică cu ambele mâini sabia laser sub ploaie.

„Star Wars: The Last Jedi” va fi lansat în cinematografe la 15 decembrie.  Acesta este episodul VIII din seria de filme începută de George Lucas şi continuă firul epic al filmului din 2016. Acesta este şi ultimul film în care Carrie Fisher va mai interpreta rolul Prinţesei Leia. Îndrăgita actriţă a decedat pe 27 decembrie 2016, dar se pare că reuşise până la momentul respectiv să încheie filmările pentru scenele sale din The Last Jedi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×