Salman Khan a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă. Imagini compromițătoare cu iubitul Iuliei Vântur

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
02/05/2020, 19:30
Salman Khan a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă. Imagini compromițătoare cu iubitul Iuliei Vântur
Salman Khan a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă. Sursa foto: kanald.ro

Salman Khan, prin în fapt când trăgea cu ochiul la o tânără jurnalistă. Iubitul Iulie Vântur s-a întâlnit cu domnișoara reporter pentru un interviu, dar a fost captivat de ținuta ei extrem de sexy și provocatoare.

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă

Actorul Salman Khan a fost prin în flagrant cu o tânără jurnalistă cu care s-a întâlnit pentru un interviu. Îmbrăcată într-o fustă scurtă care i-a lăsat picioarele la vedere, prezența femeii nu putea fi trecută cu vederea, mai ales de un bărbat.

salman khan, jurnalistă, iulia vântur
Salman Khan a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă

Așa a căzut în păcat iubitul Iuliei Vântur. Într-o fracțiune de secundă, în care domnișoara reporter și-a schimbat poziția pe scaun, lui Salman Khan i-a scăpat privirea chiar la picioarele dezgolite ale femeii. Preț de câteva momente a rămas blocat, dar și-a revenit imediat și a continuat interviul.

Actorul indian, cu 15 ani mai în vârstă decât Iulia Vântur

În anul 2012, fosta prezentatoare de la Pro TV a părăsit România, cu speranța că India îi va oferi casa și familia pe care și le dorea. De fiecare dată când revine în țară, mărturisește că se simte minunat, că are o nouă viață și că este fericită.

Multă vreme, niciunul dintre ei nu a recunoscut relația și niciodată nu au vorbit despre ei ca și cuplu. Iulia spunea, de fiecare dată, că sunt doar prieteni. Ei, bine, de ani buni, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în inima Indiei, departe de lumina reflectoarelor.

Asta până de Paște, când, cei doi au apărut împreună la o emisiune tv. Aflată în izolare la casa de vacanță a lui Khan, în Panvel, aproape de Mumbai, Iulia a intrat în direct prin Skype la o emisiune din România și, la un moment dat, în spatele ei a apărut și iubitul, râvnitul actor de la Bollywood.

Astfel, Iulia și Salman au reușit să surprindă telespectatorii cu prima lor apariție împreună, la un post de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×