Iubitul Iuliei Vântur, gest plin de omenie în plină pandemie de coronavirus. Salman Khan ajută financiar mii de oameni

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/03/2020, 13:35
Iubitul Iuliei Vântur, gest plin de omenie în plină pandemie de coronavirus. Salman Khan ajută financiar mii de oameni
Salman Khan sprijină financiar angajații din industria cinematografică pe toată durata pandemiei de coronavirus. Sursa foto: hepta.ro

Recunoscut pentru gesturile sale caritabile, Salman Khan nu a putut sta deoparte în această perioadă dificilă, când toate marile industrii ale lumii sunt grav afectate de pandemia de coronavirus. Urmând exemplul magnaților și oamenilor de afaceri care ajută muncitorii din diverse domenii, pentru a putea face față mai ușor crizei economice, iubitul Iuliei Vântur a decis să se implice activ în sprijinirea angajaților din industria cinematografică.

Salman Khan ajută financiar 25.000 de oameni în plină pandemie de coronavirus

Concret, marele actor și producător indian va satisface nevoile financiare ale unui număr de 25.000 de persoane care activează în lumea filmului de la Bollywood, până ce criza provocată de noul agent patogen va fi depășită.

Totodată, potrivit presei locale, Salman Khan va oferi servicii pentru educaţia şi nevoile medicale pe timpul pandemiei, prin intermediul fundației „Being Human Foundation”.

La cei 54 de ani ai săi, megastarul ocupă un loc de cinste în topul celor mai bogați actori din întreaga lume, cu o avere estimată la peste 30 de milioane de dolari. De 8 ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Vântur, fosta prezentatoare a Știrilor Pro TV, dar și a unor emisiuni celebre precum Dansez pentru tine sau Ferma Vedetelor.

Iulia Vântur, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus

Nici frumoasa blondină nu poate rămâne indiferentă față de situația din țară, dar și din toate celelalte colțuri ale lumii, unde agentul patogen a ucis deja peste 30.000 de persoane. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceasta ne transmite tuturor gândurile sale bune și ne recomandă să nu cădem pradă informațiilor false cu care suntem bombardați, mai ales în mediul online.

Aveți credință și răbdare! Suntem înconjurați numai de vești proaste și informații false. Dacă priviți în jurul vostru, riscați să vă infectați cu friică, un virus mai rău și mai periculos decât COVID-19.

Fiți informat, fiți pregătiți pentru orice, dar nu trăiți cu frică. Stați izolațo, stați în siguranță și, cel mai important, aveți CREDINȚĂ. Acesta ar putea fi momentul pentru o nouă șansă, așa că nu-l irosiți. #coronavirus”, a scris Iulia Vântur pe contul său de Twitter, alăturându-se astfel tuturor vedetelor internaționale care și-au sfătuit fanii cum să procedeze în aceste momente, când omenirea se confruntă cu una dintre cele mai puternice amenințări din întreaga sa istorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×