Cadoul inedit pe care Iulia Vântur i l-a făcut lui Salman Khan de ziua lui de naștere – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/12/2019, 16:15
Cadoul inedit pe care Iulia Vântur i l-a făcut lui Salman Khan de ziua lui de naștere – Video
Iulia Vântur l-a sărutat pe Salman Khan la ziua lui de naștere. Sursa foto: timesofindia.indiatimes.com

Iubirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan este demnă de filmele bollywoodiene. Diva care a cucerit India cu spectacolele sale de dans și artă teatrală a participat la ziua de naștere a mai cunoscutului actor.

Iulia Vântur și Salman Khan, iubire pasională

Salman Khan și-a celebrat ziua pe 27 decembrie. Actorul indian a făcut o petrecere de care s-a vorbit trei zile în presa din țara asiatică și încă se mai născocește câte ceva.

Actorul a împlinit vârsta de 54 de ani, iar una dintre persoanele prezente la eveniment a fost iubita lui, Iulia Vântur.

Sărutul dulce al blondinei

De mai bine de opt ani, blondina care a prezentat Știrile PRO TV pe vremuri îi este aproape lui Salman.

Nu a putut lipsi nici la această aniversare, așa că și-a ales cea mai bună toaletă pentru a-l impresiona pe partenerul ei și pe invitații de la party.

Diva a atras toate privirile cu rochia extrem de sexy pe care a purtat-o și i-a oferit drept cadou un sărut lung actorului, un sărut pe care cu siguranță presa îl va uita cu greu, căci imaginile cu cei doi s-au viralizat pe Twitter.

„Iulia i-a oferit cel mai dulce cadou lui Salman”, notează presa din Mumbai, acolo unde artistul a petrecut până în zori, referindu-se la sărutul pasional.

Iulia și Salman au reușit astfel să confirme că relația lor este mai închegată ca niciodată după ce s-a speculat de nenumărate ori că s-au despărțit ori că au luat o pauză.

Discreți din fire, de data aceasta au uitat de camerele de filmat și și-au dat frâu liber sentimentelor. De altfel, e printre puținele dăți când cei doi nu se ascund, căci la fiecare interviu evită să dea detalii despre relația lor.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×