Cadoul inedit pe care Iulia Vântur i l-a făcut lui Salman Khan de ziua lui de naștere – Video

Dan Suta  
înStiri mondene
31/12/2019, 16:15
Cadoul inedit pe care Iulia Vântur i l-a făcut lui Salman Khan de ziua lui de naștere – Video
Iulia Vântur l-a sărutat pe Salman Khan la ziua lui de naștere. Sursa foto: timesofindia.indiatimes.com

Iubirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan este demnă de filmele bollywoodiene. Diva care a cucerit India cu spectacolele sale de dans și artă teatrală a participat la ziua de naștere a mai cunoscutului actor.

Iulia Vântur și Salman Khan, iubire pasională

Salman Khan și-a celebrat ziua pe 27 decembrie. Actorul indian a făcut o petrecere de care s-a vorbit trei zile în presa din țara asiatică și încă se mai născocește câte ceva.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Actorul a împlinit vârsta de 54 de ani, iar una dintre persoanele prezente la eveniment a fost iubita lui, Iulia Vântur.

Sărutul dulce al blondinei

De mai bine de opt ani, blondina care a prezentat Știrile PRO TV pe vremuri îi este aproape lui Salman.

Nu a putut lipsi nici la această aniversare, așa că și-a ales cea mai bună toaletă pentru a-l impresiona pe partenerul ei și pe invitații de la party.

Diva a atras toate privirile cu rochia extrem de sexy pe care a purtat-o și i-a oferit drept cadou un sărut lung actorului, un sărut pe care cu siguranță presa îl va uita cu greu, căci imaginile cu cei doi s-au viralizat pe Twitter.

„Iulia i-a oferit cel mai dulce cadou lui Salman”, notează presa din Mumbai, acolo unde artistul a petrecut până în zori, referindu-se la sărutul pasional.

Iulia și Salman au reușit astfel să confirme că relația lor este mai închegată ca niciodată după ce s-a speculat de nenumărate ori că s-au despărțit ori că au luat o pauză.

Discreți din fire, de data aceasta au uitat de camerele de filmat și și-au dat frâu liber sentimentelor. De altfel, e printre puținele dăți când cei doi nu se ascund, căci la fiecare interviu evită să dea detalii despre relația lor.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×