Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție televizată! S-a întâmplat chiar la Pro TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 21:44
Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție televizată! S-a întâmplat chiar la Pro TV
Din 2012, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan. Sursa foto: timesofindia.com

Chiar dacă au trecut deja câțiva ani buni de când a părăsit România pentru a locui alături de iubitul său, nimeni altul decât marele actor indian Salman Khan, Iulia Vântur a reușit întotdeauna să păstreze misterul în privința poveștii de dragoste pe care o trăiește.

Extrem de discretă când vine vorba de viața sa personală, fosta prezentatoare TV a decis că poate face, totuși, o mică excepție, mai ales că suntem în preajma Sărbătorilor Pascale, așa că a intrat în direct în ediția de vineri a emisiunii pe care Adela Popescu și Cove o prezintă la Pro TV.

Iulia Vântur, „întreruptă” de Salman Khan chiar în timp ce se afla în direct la TV

În timp ce frumoasa blondină le povestea telespectatorilor despre viața pe care o trăiește pe meleagurile indiene și cariera de actriță în lumea fascinantă și plină de culoare a Bollywood-ului, în cadru și-a făcut brusc apariția chiar Salman Khan, aceasta fiind prima apariție a celor doi împreună pe micul ecran. Și, bineînțeles, o dovadă în plus că relația celor doi este cât se poate de serioasă.

Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la TV. Sursa foto: Pro TV
Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție împreună la TV. Sursa foto: Pro TV

Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei.

Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște.

Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paște”, a reacționat Iulia Vântur, vizibil surprinsă de intervenția iubitului său.

Vedeta nu regretă decizia de a se muta în India: „M-a ajutat să mă redescopăr”

În 2012, decizia fostei prezentatoare TV de a părăsi România pentru a începe o nouă viață tocmai în India, a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că aceasta se bucura de un real succes în televiziunea românească, fiind una dintre cele mai apreciate figuri ale postului din Pache Protopopescu. Au trecut opt ani de atunci și, privind în urmă, Iulia nu regretă pasul făcut. Ba chiar ar proceda la fel dacă i s-ar permite să dea timpul înapoi.

Asta pentru că a avut parte de o experiență deosebită, care a ajutat-o să se redescopere și i-a oferit o poveste de dragoste demnă de cele mai frumoase filme cu iz bollywoodian.

În plus, potrivit presei tabloide din India, Iulia Vântur și actorul Salman Khan sunt pe punctul dea duce relația lor la un alt nivel. Ba chiar umblă vorba prin târg că megastarul ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa noastră româncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×