Iulia Vântur s-a îndrăgostit și mai mult. Gestul apreciat de toată India pe care l-a făcut Salman Khan recent

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 15:28
Iulia Vântur s-a îndrăgostit și mai mult. Gestul apreciat de toată India pe care l-a făcut Salman Khan recent
Salman Khan a căzut în păcat cu o tânără jurnalistă. Sursa foto: kanald.ro

De-a lungul carierei sale îndelungate, Salman Khan a strâns o avere de-a dreptul impresionantă, devenind unul dintre cei mai bogați și, totodată, râvniți bărbați din showbiz-ul indian. Cu toate acestea, faima nu i-a luat mințile iubitului Iuliei Vântur, care a dovedit încă o dată- dacă mai era nevoie, că este extrem de generos.

Salman Khan i-a dăruit o locuință unei tinere artiste care face furori în India

Mai precis, îndrăgitul actor a fost cucerit de vocea uneia dintre cele mai promițătoare artiste ale noului val din India, încât a hotărât să-i dăruiască acesteia o locuință, iar gestul său este cu atât mai impresionant dacă luăm în considerare prețul la care se ridică întreaga proprietate, nu mai puțin de 70.000 de euro.

Este vorba despre Ranu Viral, care a făcut furori în mediul online cu interpretarea uneia dintre cele mai cunoscute melodii ale muzicii indiene, „Ek pyaar ka naagma”, vocea sa fiind răsplătită cu milioane de like-uri și distribuiri din partea internauților. Mai mult decât atât, Salman Khan se gândește foarte serios să colaboreze cu tânăra cântăreață, cei doi urmând să înregistreze o piesă ce va fi inclusă pe coloana sonoră a noului său film, Dabangg 3. Cu siguranță că Iulia Vântur, fosta prezentatoare a știrilor Pro Tv se va simți și mai mândră de bărbatul care i-a furat inima, de îndată ce va afla despre superbul său gest.

Iulia Vântur face senzație la Bollywood. Românca va juca rolul unui agent secret

Salman Khan nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai iubiți actori indieni ai tuturor timpurilor. Trebuie spus, însă, că nici Iulia Vântur nu o duce tocmai rău în lumea plină de culoare de la Bollywood. Frumoasa blondină se pregătește intens pentru „Jack Stall Dead”, noua serie în care  îi va da viață unui agent secret. Pentru că vorbim despre o producție plină de acțiune, românca a avut nevoie de antrenament special, mai ales că scenele pe care le va interpreta nu sunt deloc ușoare.

Sunt extrem de încântată să am o șansă de a juca rolul unei femei puternice, pricepute și talentate, care nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a rezolva vreun caz care vine pe parcursul ei. Deoarece joc rolul de agent, mi-a trebuit să mă antrenez pentru câteva secvențe de acțiune de bază care au fost extrem de provocatoare pentru mine”, a scris Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×