Ce cadou a primit Iulia Vântur de ziua ei de la Salman Khan. Toată presa din India vorbește despre asta!

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/08/2019, 17:42
Ce cadou a primit Iulia Vântur de ziua ei de la Salman Khan. Toată presa din India vorbește despre asta!
Iulia Vântur, cadou de la Salman Khan. Sursa foto: youtube.com

Ba împreună, ba separat! Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, însă o informație apărută recent în presa indiană arată că fosta prezentatoare de la PRO TV a primit un cadou extrem de scump din partea starului bollywoodian. Românca ar fi fost cadorisită de ziua ei (care a avut loc pe 24 iulie) cu un inel cu diamante, conform ndtv.com.

Iulia Vântur, inel cu diamante de la Salman Khan

Presa din India scrie că Iulia este nedezlipită de actor și că, de ziua ei, după ce s-a sfătuit cu prietenii, Salman i-ar fi dăruit un inel cu diamante. Ziarele mondene din New Delhi scriu des despre cei doi, iar conform ultimelor vești apărute în presă se pare că Iulia și Salman au fost văzuți de mai multe ori împreună la tot felul de petreceri cu ștaif. Ca de obicei, cei doi nu au dorit să vorbească despre relația lor.

„Idolul meu? Nu, Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu”, a declarat anul trecut vedeta pentru Adevărul și a negat că de fiecare dată când se întoarce în India se vede cu actorul.

Iulia Vântur, actriță și cântăreață de succes la Bollywood

„De exemplu, când am avut primul spectacol în faţa tuturor oamenilor din industrie, unde erau prezenţi cei mai cunoscuţi actori pe care i-am văzut eu vreodată la televizor la Bollywood, pentru că mă aflam la o gală de decernare a unor premii, şi erau acolo în faţa mea, iar eu trebuia să performez live. Am zis: „Doamne, ce face eu acum?“. Şi aveam două variante: să eşuez lamentabil şi asta e, am încercat, n-a ieşit. Ce aveam de pierdut? Decât multă ruşine de îndurat”, a spus Iulia despre viața ca actriță și cântăreață la Bollywood.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×