Probleme în paradisul indian? Salman Khan și Iulia Vântur își petrec vacanțele separat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 18:31
Probleme în paradisul indian? Salman Khan și Iulia Vântur își petrec vacanțele separat GALERIE FOTO
Iulia Vântur este departe de oficializarea relației cu Salman Khan. Sursa foto - facebook

Probleme în paradisul indian? Deși au o relație de câțiva ani, Salman Khan și Iulia Vântur par să nu traverseze cea mai frumoasă perioadă. Actorul, ajuns la 53 de ani, rămâne unul dintre cei mai doriţi burlaci! Celebrul artist a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut marele pas până în acest moment, în ciuda faptului că multă lume se aștepta să își oficializeze relația cu românca.

Probleme în paradisul indian?

Între cei doi pare că au intervenit şi câteva discuţii. În mod evident, motivul principal este reprezentat de faptul că cei doi îşi petrec timpul mai mult separat decât împreună. Astfel, dacă de curând Iulia a bifat o vacanţă în Bali alături de Laura Cosoi, Cosmin, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, indianul a ales să rămână acasă, motivând că este reținut de mai multe proiecte.

A fost o vacanță cu peripeții pentru Vântur. În Bali a avut loc un cutremur destul de mare, unul care a speriat-o serios. „Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine”, a povestit iubita lui Salman Khan.

Probleme în paradisul indian. Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste cu Salman Khan. Sursa foto – facebook

Salman Khan și Iulia Vântur își petrec vacanțele separat

„Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând”, a continuat fosta prezentatoare

Deocamdată, Salman Khan spune că nu se gândește la căsătorie și pentru că nu a fost cerut. ‘‘Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”, mărturiseşte, cu umor, Khan. De remarcat că Iulia Vântur a împlinit 39 de ani. Fosta prezentatoare TV a revenit în India pentru a fi aproape de cei pe care îi consideră familia ei, dar şi de încă iubitul Salman Khan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×