Sacrificiul Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 13

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/10/2019, 19:00
Sacrificiul Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 13
Serialul Sacrificiul continuă miercuri, de la ora 20:00, pe Antena 1. Sursa foto: a1.ro

În seara de miercuri, 23 octombrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează un nou episod din Sacrificiul, cel mai recent proiect Ruxandra Ion, supranumită „Mama telenovelelor”. Distribuția serialului cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă reunește monștri sacri ai scenei teatrului românesc, printre care Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Mihai Gruia Sandu, alături de actori tineri precum Oana Cârmaciu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman sau Denis Hanganu.

Ioana și Andrei, scene fierbinți în camera de hotel

Cu toții așteptăm cu sufletul la gură să aflăm ce întorsături spectaculoase va lua povestea de dragoste dintre Andrei și Ioana, după momentele de neuitat pe care le-au petrecut împreună la mare. Aduși de Ștefania, care a renunțat în ultimul moment la petrecerea surpriză de ziua ei, cei doi își dau frâu liber sentimentelor în momentul în care se văd singuri într-o cameră de hotel.

În tot acest timp, Lili își așteaptă mirele la biserică, până când își dă seama că acesta a lăsat-o baltă. Umilită peste măsură de bărbatul iubit și nevoită să suporte răutățile familiei Zamfir, care nu ratează ocazia de a o ironiza, tânăra pune la cale un plan de răzbunare. Mai mult decât atât, nici lui Robert nu i-a picat tocmai bine vestea că iubita sa își petrece întreaga zi cu altcineva, după ce îi propusese să se mute împreună. Rămâne de văzut dacă eroii noștri vor face față tuturor acestor intrigi care le amenință fericirea mult visată

Michaela Prosan, încântată de rolul său din Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro
Michaela Prosan, încântată de rolul său din Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro

Michaela Prosan, încântată de rolul din Sacrificiul

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru Fructul Oprit, Michaela Prosan a renunțat la vacanță, acceptând propunera Ruxandrei Ion de a face parte din noul său proiect. De această dată, tânăra actriță actriță îi dă viață lui Lili, o moldoveancă frumoasă și ambițioasă, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge scopurile.

Mă bucur foarte mult să fac parte din această nouă producție! Imediat după încheierea filmărilor pentru Fructul oprit am aflat de acest proiect în care trebuie să dau viață unui rol foarte diferit față de ceea ce am creat până acum. Mi s-a permis să adaug ceva savuros personajului și am venit cu câteva propuneri la începutul proiectului. Pentru mine, ca actriță, Lili este o provocare și intenționez să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Tot ceea ce am încercat să fac cu acest personaj este pe contre-emploi, personaj de compoziție și mă bucur pentru că este ceva ce nu am mai făcut până acum!”, a dezvăluit Michaela despre rolul său din Sacrificiul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×